Ο Khalid είναι το απόλυτο νέο μουσικό φαινόμενο.

O Khalid κυκλοφορεί το «Talk», το πρώτο single από το επόμενο άλμπουμ του.

Παρότι είναι μόνο 20 χρονών, έχει καταφέρει πολλές φορές να βρεθεί στην κορυφή των παγκόσμιων charts, ενώ ταυτόχρονα έχει πρωτοφανείς διακρίσεις και βραβεύσεις για την ηλικία του, αποδεικνύοντας το μοναδικό ταλέντο του και την σπάνια μεταδοτικότητα που χαρακτηρίζει τη μουσική του.

Μέσα στο 2018 ήταν υποψήφιος για πέντε βραβεία Grammy, ενώ κατάφερε να βραβευτεί στα MTV Video Music Awards, με δύο βραβεία στα iHeartRadio Music Awards σε σύνολο επτά υποψηφιοτήτων, ένα Billboard Music Award, ένα Teen Choice Awards και άλλες διακρίσεις.

Επίσης βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους τρεις καλλιτέχνες με τους περισσότερους ακροατές μηνιαίως (45 εκατομμύρια) στον κόσμο για την πλατφόρμα του Spotify.

Το 2019 βρίσκει τον Khalid να κυκλοφορεί από την RCA Records / Sony Music το υπέροχο νέο single «Talk» σε συνεργασία με τους Disclosure, οι οποίοι έχουν αναλάβει την παραγωγή.

Το βρετανικό δίδυμο των Disclosure, που αποτελείται από τα αδέλφια Guy Lawrence και Howard Lawrence, έχει ξεχωρίσει χάρη σε συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Sam Smith, The Weeknd, Lorde, Jessie Ware, Eliza Doolittle, AlunaGeorge και Gregory Porter.

Το «Talk» αναφέρεται σε μία σχέση που προχωρά πολύ γρήγορα και η ανάγκη για επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού είναι αναγκαία.

Έχοντας όλο το μέλλον μπροστά του, ο Khalid είναι το απόλυτο νέο μουσικό φαινόμενο του πλανήτη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας