Ο Khalid κυκλοφορεί το νέο single «New Normal»

Για τη «νέα κανονικότητα» που έχει γίνει μέρος της ζωής μας το τελευταίο ενάμιση έτος τραγουδά ο Khalid.

Ο Khalid ξεκινά ένα κεφάλαιο στην καριέρα του με την κυκλοφορία του νέου single «New Normal».

Το «New Normal» φέρει τις υπογραφές των Khalid, John Hill και Active Chil, με τους δύο τελευταίους να έχουν φροντίσει επίσης την παραγωγή του τραγουδιού.

Σε σκηνοθεσία του Andy Hines, το music video για το «New Normal» αποκαλύπτει έναν νέο κόσμο που βάζει τα θεμέλια για τα θέματα τα οποία θα εξερευνήσει ο Khalid στο τρίτο studio album του.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του αστέρα της R&B θα έχει τον τίτλο «Everything Is Changing» και θα κυκλοφορήσει από τις Right Hand Music Group / RCA Records / Sony Music αυτό το φθινόπωρο.

Ο Khalid σχολιάζει: «Το “New Normal” είναι εμπνευσμένο από το πώς ένιωθα κατά τη διάρκεια της πανδημίας και το συναισθηματικό κόστος που είχε η  καραντίνα σε εμένα και τους φίλους μου».

«Το “Everything is Changing” ως άλμπουμ κάνει πραγματικά ένα βήμα παραπέρα με όλα τα τραγούδια να επικεντρώνονται στην προσπάθεια να βρουν έναν σκοπό και μια ταυτότητα σε έναν κόσμο όπου όλα συνδέονται ψηφιακά αλλά αποσυνδέονται συναισθηματικά», συνεχίζει.

«Καθώς όλοι βγαίνουμε από την καραντίνα και εξορμούμε περισσότερο στον κόσμο και προσπαθούμε να επανασυνδεθούμε με ανθρώπους που δεν έχουμε δει εδώ και ένα χρόνο, ελπίζω ότι τα μηνύματα που εξερευνήθηκαν μέσα στο άλμπουμ θα ανοίξουν διαλόγους και θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στα συναισθήματά τους με ένα νέο τρόπο», εξηγεί.

Ο Khalid παρουσίασε για πρώτη φορά το «New Normal» πριν λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της διαστημικής πτήσης της Virgin Galactic.

Το τραγούδι έπαιξε μέσα στο διαστημικό όχημα καθώς επέστρεφε στη Γη, ενώ ο Khalid είχε επίσης την ευκαιρία να τραγουδήσει για το πλήρωμα της αποστολής, μεταξύ των οποίων ο Richard Branson, μετά την ολοκλήρωση της πτήσης τους.

Ο Khalid δήλωσε ότι ήταν τιμή του που το «New Normal» επιλέχθηκε να συνοδεύσει μία τόσο ιστορική στιγμή.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Ακολουθήστε το hit-channel.com σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

Δες και αυτά