Η Καίτη Γαρμπή και ο Burak Kut αποκαλύπτουν το πολυαναμενόμενο ντουέτο τους.

Η Καίτη Γαρμπή ενώνει τη φωνή της με τον Τούρκο καλλιτέχνη Burak Kut, σε ένα τραγούδι που θα γεφυρώσει με νότες και στίχους όσους ανθρώπους των δύο λαών ξέρουν να εκτιμούν τη μουσική.

Η ογκώδης ερμηνεία της τραγουδίστριας στο «Κοίτα Σ’ Αγαπάω» σηματοδότησε τις πρώτες εξελίξεις γύρω από τη συνάντηση με τον αλλοεθνή συνάδελφό της. Ο Burak Kut έχει ενεργή δράση στη δισκογραφία της γείτονας χώρας εδώ και περισσότερα από είκοσι έτη. Η φήμη του εκτοξεύθηκε ραγδαία από το ντεμπούτο του, κατακτώντας εκείνη την εποχή το βραβείο του «Local Hero» στο δημοφιλή ευρωπαϊκό θεσμό των MTV EMAs. Στο παρελθόν, ο Burak Kut έχει πρωτοστατήσει ξανά σε ενέργειες ελληνοτουρκικής σύνδεσης με βάση τη μουσική μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

«Κοίτα Σ’ Αγαπάω» ή «Harikalar Diyarım»;

Δεν έχει καθόλου σημασία σε ποια γλώσσα έχει γραφτεί ο τίτλος ενός τραγουδιού όταν αναφερόμαστε στο ίδιο δυνατό συναίσθημα, στην ίδια δύναμη που παρακινεί το «είναι».

Η Καίτη Γαρμπή και ο Burak Kut ερμηνεύουν μία δίγλωσση εκδοχή του «Κοίτα Σ’ Αγαπάω», την οποία περιστοίχισε με μουσική ο Θάνος Γεωργουλάς και ισορρόπησαν με στίχους η Ναταλία Γερμανού και ο Burak Kut. Οι ηχογραφήσεις έλαβαν χώρα στην Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη ενώ η μίξη και το mastering πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο από τον Matteo Cifelli. Για το video clip του τραγουδιού επιλέχθηκε η αποκάλυψη της χειμερινής πλευράς της Μυκόνου με σκηνοθέτη τη Βικτώρια Βελλοπούλου. Το ντουέτο διατίθεται στην Τουρκία υπό την ονομασά «Harikalar Diyarım».

Κάθε Σάββατο η Καίτη Γαρμπή εμφανίζεται ζωντανά στο χώρο του «Apothéke», στην Αθήνα, με τη Josephine και τον Γιάννη Παπαποστόλου.

Κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την Panik Platinum.

Ακούστε την Καίτη Γαρμπή στην ελληνόφωνη έκδοση του «Κοίτα Σ’ Αγαπάω», εδώ!

Καίτη Γαρμπή - Κοίτα Σ'Αγαπάω (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας