Οι stars συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Kesha

Η δικαστική υπόθεση της Kesha έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και πολλοί αστέρες της μουσικής έχουν κινητοποιηθεί για τη στήριξη της με διάφορα μηνύματα αλληλεγγύης στοtwitter, ή δωρεές σαν αυτή της Taylor Swift. Τώρα, δύο μεγάλοι παραγωγοί στράφηκαν προς την τραγουδίστρια και της πρότειναν να δουλέψουν μαζί και να κάνουν νέα μουσική: ο Zedd και ο Jack Antonoff που έχει κάνει παράγει τραγούδια για τη Taylor Swift και τη Sia.

«Δεν γνωρίζω τις νομικές λεπτομέρειες, αλλά αν θέλεις να κάνουμε κάτι μαζί ενημέρωσε με. Ή μπορούμε να κάνουμε κάτι και να περιμένουμε  μέχρι αυτό το σκουλήκι να σε αφήσει ελεύθερη»

«Λυπάμαι πολύ για την όλη κατάσταση. Θα ήμουν χαρούμενος να παράγω ένα τραγούδι για σένα αν θέλεις τη βοήθειά μου», έγραψε ο Zedd.

Δυστυχώς, το δικαστήριο της Νέας Υόρκης αποφάνθηκε ότι η Kesha δεν μπορεί να ηχογραφήσει μουσική ανεξάρτητα ή υπό την εποπτεία άλλων δισκογραφικών εταιρειών. Περιμένουμε να δούμε πώς θα συνεχίσει η όλη ιστορία, αν και θα ήταν ευχάριστο να ακούγαμε νέα μουσική από την Kesha.

Αφήστε το σχόλιό σας