Οι stars συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Kesha

Η δικαστική υπόθεση της Kesha έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και πολλοί αστέρες της μουσικής έχουν κινητοποιηθεί για τη στήριξη της με διάφορα μηνύματα αλληλεγγύης στοtwitter, ή δωρεές σαν αυτή της Taylor Swift. Τώρα, δύο μεγάλοι παραγωγοί στράφηκαν προς την τραγουδίστρια και της πρότειναν να δουλέψουν μαζί και να κάνουν νέα μουσική: ο Zedd και ο Jack Antonoff που έχει κάνει παράγει τραγούδια για τη Taylor Swift και τη Sia.

«Δεν γνωρίζω τις νομικές λεπτομέρειες, αλλά αν θέλεις να κάνουμε κάτι μαζί ενημέρωσε με. Ή μπορούμε να κάνουμε κάτι και να περιμένουμε  μέχρι αυτό το σκουλήκι να σε αφήσει ελεύθερη»

https://twitter.com/jackantonoff/status/701818864930156544

https://twitter.com/jackantonoff/status/701819340807507969

«Λυπάμαι πολύ για την όλη κατάσταση. Θα ήμουν χαρούμενος να παράγω ένα τραγούδι για σένα αν θέλεις τη βοήθειά μου», έγραψε ο Zedd.

Δυστυχώς, το δικαστήριο της Νέας Υόρκης αποφάνθηκε ότι η Kesha δεν μπορεί να ηχογραφήσει μουσική ανεξάρτητα ή υπό την εποπτεία άλλων δισκογραφικών εταιρειών. Περιμένουμε να δούμε πώς θα συνεχίσει η όλη ιστορία, αν και θα ήταν ευχάριστο να ακούγαμε νέα μουσική από την Kesha.

Αφήστε το σχόλιό σας