Η πτώση της Kesha επάνω στη σκηνή αποδείχθηκε σοβαρότερη από την αρχική εικόνα και ο τραυματισμός πρέπει να αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση.

Η Kesha πρέπει να μεταφερθεί εσπευσμένα στο χειρουργείο ύστερα από ένα τραυματισμό που υπέστη πρόσφατα σε μία συναυλία της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποί της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια τραυματίστηκε πέφτοντας στη σκηνή κατά τη διάρκεια μίας εμφάνισης στο Ντουμπάι, στις 9 Φεβρουαρίου.

Μολονότι έσφιξε τα δόντια και προσπάθησε να αντέξει τον πόνο από τη ρήξη του προσθίου χιαστού συνδέσμου, η Kesha δεν κατόρθωσε να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί άμεσα. Συνεπώς, μετατίθενται ημερολογιακές όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες της για το Μάρτιο και τον Απρίλιο.

«Είμαι λυπημένη κατάκαρδα που είμαι αναγκασμένη να αναβάλλω ορισμένες από τις επερχόμενες διεθνείς ημερομηνίες (της περιοδείας), εξαιτίας ενός πρόσφατου τραυματισμού που υπέστη ενώ τραγουδούσα», πληροφορεί η τριαντάχρονη τραγουδίστρια.

Η επίσκεψη της Kesha σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ταϊβάν και Ιαπωνία ματαιώνεται μέχρι νεωτέρας.

«Είναι η μεγαλύτερη χαρά μου στη ζωή να μοιράζομαι τη μουσική μου με τους θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο, αλλά πρέπει να ακολουθήσω τις εντολές των ιατρών μου και να υποβληθώ σε εγχείρηση σήμερα για να επιδιορθώσω τη ρήξη του προσθίου χιαστού συνδέσμου, ώστε να μπορέσω να είμαι έτοιμη για να τα δώσω όλα στην καλοκαιρινή περιοδεία μου και έπειτα», σχολιάζει.

Όπως φαίνεται, ο σοβαρός τραυματισμός της Kesha δε θα επηρεάσει το πρόγραμμα της καλοκαιρινής, κοινής περιοδείας με τον Macklemore στη Βόρεια Αμερική, η οποία αρχίζει στις 6 Ιουνίου.

«Η μετακίνηση αυτών των ημερομηνιών με κάνει να λυπάμαι με θλίψη, αλλά προσπάθησα να παραβλέψω αυτόν τον τραυματισμό και δυστυχώς δε δούλεψε. Σας αγαπώ όλους και θα δουλεύω κάθε μία ήμερα όσο σκληρά μπορώ για να αναρρώσω και να επιστρέψω στη σκηνή το συντομότερο δυνατό», υπόσχεται.

«Λυπάμαι τόσο πολύ και πάντα σας στέλνω αγάπη», ολοκληρώνει η Kesha στο μήνυμα που κοινοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Kesha συγκλονίζει για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία:
«Επέλεξα έναν αργό, οδυνηρό θάνατο»

Kesha - Rolling Stone - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας