Η Kesha ισχυρίζεται ότι συνάντησε εξωγήινα ιπτάμενα αντικείμενα, κοινώς UFO, και το περιστατικό της έδωσε έμπνευση για τον καινούριο δίσκο της.

Μία στενή επαφή… τρίτου είδους ενέπνευσε τις πτυχές του επερχόμενου νέου άλμπουμ της Kesha, του «Rainbow».

«Αυτό ήταν ένα τεράστιο, κεντρικό θέμα σε αυτό το άλμπουμ», αποκάλυψε στο «Zach Sang Show». Την ημέρα που κυκλοφόρησε το «Praying», το πρώτο της single μετά περίπου τέσσερα χρόνια και τη νομική διαμάχη με τον παραγωγό Dr. Luke, η Kesha μίλησε στο «Zach Sang Show» για το νέο δίσκο της, ο οποίος φέρει μερικά ιπτάμενα αντικείμενα στο εξώφυλλο και ένα τραγούδι με τον τίτλο «Spaceship» στο tracklist.

Η στιγμή που «γεννήθηκε» το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν η ακόλουθη, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Kesha:

«Ήμουν στο «Joshua Tree», εντελώς νηφάλια. Επίτρεψέ μου να κάνω εισαγωγή: Εντελώς γα****να νηφάλια. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι θα ήθελαν να λένε «Ήταν σε ουσίες» ή κάτι τέτοιο. Δεν ήμουν. Δεν ήμουν σε τίποτα. Ήμουν μια εντελώς νηφάλια, απλά μία κυρία στην έρημο.

Και κοιτάζω προς τα πάνω στον ουρανό και υπάρχουν ένα σωρό διαστημόπλοια. Ορκίζομαι στο Θεό, υπήρχαν πέντε έως επτά. Και δεν ξέρω γιατί δεν προσπάθησα να τραβήξω μια φωτογραφία. Μόλις τα κοίταξα. Καθόμουν πάνω σε βράχο. Και έλεγα: «Τι στο διάολο είναι αυτό;» Και προσπαθούσα να το καταλάβω. Τότε έφυγαν. Και έπειτα επέστρεψαν. Και τότε σκέφτηκα: «Ίσως υπάρχουν πυρκαγιές σε ένα βουνό, πραγματικά ψηλά στον ουρανό.» Στη συνέχεια, πήγαν μακριά και είπα, «Ίσως οι φωτιές έσβησαν.» Στη συνέχεια, επέστρεψαν σε διαφορετικό σχηματισμό και είπα ότι είναι γα****νοι εξωγήινοι! Αυτά είναι διαστημόπλοια!»

Η Kesha σχολίασε επίσης ότι πάντα πίστευε στους εξωγήινους, αλλά δεν συναντήσει ποτέ από κοντά. «Φαίνονται ακριβώς όπως λένε ότι μοιάζουν», είπε. «Μοιάζουν με μικρές σφαίρες φωτιάς στον ουρανό».

Δείτε επίσης:
Η Kesha επέστρεψε θριαμβευτικά
με το νέο single «Praying» και καινούριο άλμπουμ

Kesha - Praying (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας