Η Kesha απολαμβάνει τη δόξα της επιτυχίας.

Η θριαμβευτική επάνοδος της Kesha της χαρίζει τις δύο πρώτες υποψηφιότητες της καριέρας της στα Βραβεία Grammy.

Η λίστα των προτεινόμενων προς βράβευση στον κορυφαίο μουσικό θεσμό ανακοινώθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου και τα βλέμμα στράφηκαν, μεταξύ άλλων, στην παρουσία του ονόματος της 30χρονης τραγουδίστριας.

Πέντε χρόνια μετά το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, το «Warrior», η Kesha επανήλθε δυνατότερη και ωριμότερη από ποτέ με τον τρίτο προσωπικό δίσκο της. Το «Rainbow» κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Αύγουστο από την Kemosabe και την RCA Records / Sony Music και έτυχε θερμότατης υποδοχής από το κοινό και τους κριτικούς.

Με εφαλτήριο την προσωπική περιπέτεια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στις αίθουσες των δικαστηρίων τα τελευταία έτη, μιλώντας φυσικά για την περιβόητη διαμάχη με τον Dr. Luke, η Kesha χρησιμοποίησε ως διέξοδο τη δημιουργική διαδικασία.

Στιχουργικά, το «Rainbow» εξερευνά θέματα όπως η αυτοεκτίμηση, η συγχώρεση για τα λάθη του παρελθόντος και σε μερικές περιπτώσεις θέση έχει η γυναικεία ενδυνάμωση. Μουσικά, το άλμπουμ απομακρύνεται εμφανώς από τον παλαιότερο electropop ήχο και ενσωματώνει ένα εύρος επιρροών από διαφορετικά μουσικά είδη, όπως η glam rock, η neo soul και η country pop.

Kesha - Hit Channel

Η προσπάθεια δικαίωσε την Kesha από την αρχή, καθώς το «Rainbow» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard 200».

Λίγο καιρό αργότερα, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μπορεί πλέον να απολαύσει τη δόξα της επιτυχίας, αφού βρίσκεται για πρώτη φορά υποψήφια, όχι για ένα, αλλά για δύο βραβεία Grammy.

Ειδικότερα, το «Rainbow» θα διεκδικήσει τον τίτλο του «Καλύτερου Pop Vocal Άλμπουμ» και η απόδοση της Kesha στο «Praying» προτείνεται για την «Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία».

Συνυποψήφιοι της τραγουδίστριας στις δύο συγκεκριμένες κατηγορίες είναι ο Ed Sheeran, η Lady Gaga, η P!nk και όχι μόνο. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να βραβευθεί; Η απάντηση θα δοθεί στις 28 Ιανουαρίου 2018, στην εξηκοστή τελετή απονομής των Βραβείων Grammy!

Η Kesha συγκλονίζει για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία:
«Επέλεξα έναν αργό, οδυνηρό θάνατο»

Kesha - Rolling Stone - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας