Η λίστα με τους καλλιτέχνες που εμφανιστούν ζωντανά στα επερχόμενα Βραβεία Grammy εμπλουτίζεται.

Η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής μόλις έγινε μεγαλύτερη, καθώς η Ακαδημία Ηχογράφησης ανακοίνωσε ακόμη περισσότερα ονόματα που θα τραγουδήσουν στα εξηκοστά Βραβεία Grammy.

Μετά τη Lady Gaga και την P!nk, οι καλλιτέχνες που προστέθηκαν στη λίστα είναι οι υποψήφιοι προς βράβευση Luis Fonsi και Daddy Yankee, Kesha, Bruno Mars, Cardi B και SZA.

Διεκδικώντας για πρώτη φορά ένα βραβείο Grammy, η Alessia Cara, ο Khalid και ο Logic θα ανέβουν στη σκηνή με μία ομάδα επιζώντων από απόπειρες αυτοκτονίας που έχει επιλεγεί από την Εθνική Γραμμή Πρόληψης Αυτοκτονιών, σε μία ξεχωριστή εμφάνιση που θα διαδώσει ένα σημαντικό μήνυμα.

Bruno Mars - Cardi B - Finesse (remix) - video clip - Hit Channel

Με πέντε βραβεία στην κατοχή του, ο Bruno Mars διεκδικεί τον τίτλο για το «Άλμπουμ της Χρονιάς» και το «Καλύτερο R&B Άλμπουμ» με το «24K Magic», αλλά και για το «Τραγούδι της Χρονιάς», «Καλύτερη R&B Ερμηνεία» και «Καλύτερο R&B Τραγούδι» με το «That’s What I Like».

Κάνοντας ντεμπούτο στα Βραβεία Grammy, η Cardi B διαθέτει δύο υποψηφιότητες για το «Bodak Yellow», στις κατηγορίες «Καλύτερο Rap Τραγούδι» και «Καλύτερη Rap Ερμηνεία».

Παρεμπιπτόντως, οι δύο τραγουδιστές μόλις ένωσαν δυνάμεις στο «Finesse».

Kesha - Hit Channel

Η Kesha κέρδισε παρομοίως τις δύο πρώτες της υποψηφιότητες στη διοργάνωση:

Το «Praying» προτείνεται για την «Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία» και το «Rainbow» για το «Καλύτερο Pop Vocal Άλμπουμ».

Ο Luis Fonsi και ο Daddy Yankee διαγωνίζονται για την «Ηχογράφηση της Χρονιάς», το «Τραγούδι της Χρονιάς» και την «Καλύτερη Pop Ερμηνεία από Ντουέτο/Γκρουπ», χάρη στο smash hit «Despacito» με τη συμμετοχή του Justin Bieber.

Luis Fonsi ft Daddy Yankee - Despacito - Hit Channel

Η SZA ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή των Βραβείων Grammy, με πέντε υποψηφιότητες στο ενεργητικό της φέτος:

«Καλύτερη R&B Ερμηνεία» για το «The Weekend», «Καλύτερο R&B Τραγούδι» για το «Supermodel», «Καλύτερο Urban Σύγχρονο Άλμπουμ για το «Ctrl», «Καλύτερη Rap/Sung Ερμηνεία» για το «Love Galore», αλλά «Καλύτερος Νέος Καλλιτέχνης».

Τα εξηκοστά Βραβεία Grammy θα διεξαχθούν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης, με παρουσιαστή τον James Corden.

Όλες οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Grammy 2018

60th Grammy Awards - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας