Στα άκρα η σχέσεις Kesha / Dr. Luke. Βαριές οι κατηγορίες της Kesha για κακοποίηση. Τι λέει ο παραγωγός;

Η Kesha έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του μουσικού παραγωγού Dr. Luke ισχυριζόμενη ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά, σωματικά και συναισθηματικά κατά τη διάρκεια της 10ετής συνεργασίας τους. Η Kesha υποστηρίζει την «πότιζε» με αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες για να μην μπορεί να αμυνθεί και να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις του παραγωγού.

Φαίνεται ότι ο ίδιος ο Dr. Luke εκβιάζει την pop star με φράσεις όπως «Είσαι όμορφη, είσαι ταλαντούχα, είσαι τυχερή που μ’ έχεις.» Αυτό το είδος της συμπεριφοράς ήταν η αιτία των τροφικών διαταραχών της Kesha, και η νοσηλεία σε μονάδα ψυχοθεραπείας.

Φαίνεται, επίσης, ότι σε μία περίπτωση έχει υποστεί και σωματική βία, η τραγουδίστρια δέχθηκε βίαιη επίθεση από Luke στο σπίτι του στο Μαλιμπού.

Εάν άλλα αυτά αποδειχθούν αληθινά, οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι πολύ βαρύ για Luke που…

Ώρες αργότερα ο Lukasz Sebastian Gottwald, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Dr Luke ανταπαίτησε στη Νέα Υόρκη, κατηγορώντας την Kesha για παραβιάσεις της σύμβασης και δυσφήμηση, λέγοντας πως σπιλώνει το όνομά του για να μην δεσμεύεται μαζί του στο συμβόλαιό της.  Επίσης αποκάλυψε συνεργάτες της τραγουδίστριας, τον είχαν απειλήσει ότι αν δεν «σπάσει» το συμβόλαιό μαζί της «θα διαδώσουν ψέματα για εκείνον»!

Το ποιος έχει δίκιο θα το δούμε στο μέλλον και στις αίθουσες των δικαστηρίων… Σίγουρα είναι κάτι που κάνει δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί για τη συνεργασία τους.

Δείτε την μήνυση της Kesha εις βάρος του Dr. Luke
Δείτε την ανταγωγή από τον Dr. Luke

Αφήστε το σχόλιό σας