Το μεγάλο όνειρο ενός ομόφυλου ζευγαριού γυναικών έγινε πραγματικότητα χάρη στην Kesha.

Η Kesha είναι σταθερός σύμμαχος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και συνεχίζει να την υποστηρίζει συμμετέχοντας στη συλλογή «Universal Love».

Υπό την αιγίδα της MGM Resorts, το EP περιέχει έξι κλασικά τραγούδια που σχετίζονται με το γάμο, το οποία διασκευάζονται στιχουργικά ώστε να μην αποκλείουν κανένα άτομο. Η συνεισφορά της Αμερικανίδας τραγουδίστριας είναι το «I Need A Woman», μία διασκευή στο «I Need A Man To Love» που ερμήνευσε πρώτη η Janis Joplin στο LP «Cheap Thrills» των Big Brother & The Holding Company, το 1968.

Η Kesha αφαίρεσε τις αντωνυμίες όλων των ειδών, προκειμένου να μην αναφέρονται οι στίχοι συγκεκριμένα σε ένα από τα δύο φύλα. Το τραγούδι αποκτά εικόνα που σε πολλούς θα φέρει δάκρυα στα μάτια.

Το βίντεο έχει διάρκεια σχεδόν έξι λεπτά και καταγράφει την υπαρκτή σχέση της Dani και της Lindsay, καθώς επιχειρούν κάτι που νόμιζαν ότι δε θα καταφέρουν ποτέ να κάνουν: Να παντρευτούν.

Η Kesha βγάζει την Janis Joplin που κρύβεται μέσα της όσο τραγουδά «χρειάζομαι μία γυναίκα να με αγαπήσει», ενώ παρακολουθούμε επίσης μία συνέντευξη με το ερωτευμένο ζευγάρι και με την 31χρονη τραγουδίστρια, η οποία εξηγεί τη σημασία που έχει η ομαλοποίηση των ομοφυλοφιλικών σχέσεων.

Το αποκορύφωμα του βίντεο είναι ο γάμος της Dani και της Lindsay στο διάσημο «Bellagio» στο Λας Βέγκας, που διοργανώθηκε από την ίδια την Kesha. «Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος του ίδιου φύλου που παρακολουθώ», αποκαλύπτει. «Θα υποθέσω ότι όλα θα γίνουν σύμφωνα με το σχέδιο.»

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου 2018, σηματοδοτώντας την επέτειο από την πρώτη άδεια γάμου ομοφυλοφίλων που εκδόθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας