Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλους τους ιδεαλιστές που αρνούνται να υποκύψουν και να υποταχθούν, έγραψε η Kesha.

Η Kesha κυκλοφόρησε το «Hymn», το τέταρτο διαδοχικά τραγούδι από το νέο της άλμπουμ «Rainbow» που κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες.

Όπως όλα τα υπόλοιπα τραγούδια, παρομοίως και το «Hymn» έχει ένα ιδιαίτερο νόημα. Αυτή τη φορά, η Kesha μιλά για την τρέχουσα παγκόσμια πολιτική κατάσταση και όλους εκείνους τους ανθρώπους που ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μεγαλύτερο σκοπό.

«Νομίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ πιο σημαντική στιγμή για τους ονειροπόλους να είναι ανοιχτοί για τις πεποιθήσεις τους», γράφει σε ανοικτή επιστολή. «Θυμάμαι όταν βγήκα στους δρόμους το περασμένο έτος, ήταν κάτι που με έκανε να σκεφτώ για το πώς αισθάνομαι για ορισμένα θέματα και ενέπνευσε τους στίχους:

«Μετά από όλα όσα έχουμε περάσει, όχι / Δε θα σταθούμε και να χαιρετήσουν / Απλά ταξιδεύουμε , απλά περιηγόυμαστε / Ζώντας σαν να μην έχει μείνει να χάσουμε / Εάν πεθαίνουμε πριν ξυπνήσουμε / Το ποιοι είμαστε δεν είναι λάθος / Αυτός είναι ο τρόπος που έχουμε φτιαχτεί», σχολίασε η Kesha.

Δείτε επίσης:
Η μάχη της Kesha με την κατάθλιψη, τους εφιάλτες,
τη διατροφική διαταραχή και η δύναμη για την επάνοδο

Συνεχίζοντας, αναφέρει ότι το «Hymn» άντλησε έμπνευση από την ακτιβισμό που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες και τη δύναμη εκείνων που υψώνουν τη φωνή τους στο όνομα των ιδεών που πιστεύουν.

«Αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους τους ιδεαλιστές ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που αρνούνται να γυρίσουν την πλάτη τους στην πρόοδο, την αγάπη και την ισότητα όποτε αμφισβητούνται. Είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που κατέβηκαν στους δρόμους σε όλο τον κόσμο για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο ρατσισμό, το μίσος και τη διαίρεση οποιουδήποτε είδους.

Είναι επίσης αφιερωμένο σε όποιον αισθάνεται ότι δεν είναι κατανοητός από τον κόσμο ή ότι δε σέβονται ακριβώς το ποιος είναι. Είναι ένα τραγούδι ελπίδας για όλους αυτούς τους ανθρώπους -θεωρώ τον εαυτό μου έναν από εσάς- και τη δύναμη που έχουμε όλοι όταν ενωθούμε.»

Ο τρίτος προσωπικός δίσκος της Kesha με γενικό τίτλο «Rainbow» κυκλοφορεί στις 11 Αυγούστου από τις Kemosabe και RCA Records / Sony Music, σχεδόν πέντε χρόνια μετά το «Warrior».

Δείτε επίσης: Το «Hymn» είναι
ο ύμνος της Kesha για τους αληθινούς ήρωες της ζωής

Kesha - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας