Όλα δείχνουν ότι η Kesha είναι έτοιμη για την πολυαναμενόμενη επάνοδο στη δισκογραφία με νέο single.

Επιτέλους, η Kesha επανακάμπτει με καινούριο τραγούδι!

Μετά από μία μακρόχρονη νομική διαμάχη εναντίον της δισκογραφικής εταιρείας της και του Dr. Luke, του πρώην παραγωγού της, ζητώντας την απαλλαγή από το συμβόλαιό της εξαιτίας της «σωματικής και συναισθηματικής κακοποίησης» που ισχυρίστηκε ότι υπέστη, η κυκλοφορία ενός νέου single για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι πιο κοντά από ποτέ.

Η Kesha έχει ηχογραφήσει περισσότερα από 70 νέα τραγούδια και αυτό που θα ακούσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα θα ονομάζεται «Woman».

Το νέο τραγούδι της έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο μαζί με το video clip που το συνοδεύει, το οποίο έχει σκηνοθετήσει η ίδια σε συνεργασία με τον αδερφό της, Logan.

Από την πρώτη ματιά, η Kesha υποδύεται μία «badass» γυναίκα σε αποστολή – οδηγώντας ένα κλασικό αυτοκίνητο, ενώ φορά ένα κόκκινο σακάκι και ένα ταιριαστό κόκκινο καπέλο καουμπόι. Το «Woman» φέρνει έναν εντελώς καινούριο ήχο για την pop star που συμπλήρωσε την άνοιξη το 30ο έτος της ηλικίας της.

Δεν υπάρχει σαφής ένδειξη εάν η συνεχιζόμενη νομική περιπέτεια με τον Dr. Luke θα τελειώσει σύντομα, όμως αυτό δεν εμποδίζει -όπως προκύπτει- την Kesha να κυκλοφορήσει νέα μουσική.

Τον Απρίλιο του 2016 είχε συνεργαστεί με τον Zedd σε μία καινούρια έκδοση του «True Colours», που περιεχόταν στο δεύτερο άλμπουμ του DJ και παραγωγού.

 

Αφήστε το σχόλιό σας