Την αντίδραση της Kesha πυροδότησε μία αμφιλεγόμενη απόφαση περί «θεραπείας» της ομοφυλοφιλίας.

Η Kesha είναι άλλη μία διασημότητα που χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πάρει θέση υπέρ των δικαιωμάτων και των φλεγόντων κοινωνικών ζητημάτων.

Η 30χρονη τραγουδίστρια θέλησε να εκφράσει τη γνώμη της σχετικά με το θέμα της «θεραπείας» της ομοφυλοφιλίας που έχει προκαλέσει σάλο στη Βραζιλία. Πρόσφατα, οι δικαστικές αρχές της χώρας αποφάνθηκαν ότι οι ψυχολόγοι πρέπει να αντιμετωπίζουν την ομοφυλοφιλία ως ασθένεια.

Μαζί με τη φωτογραφία ενός άνδρα με τη διάσημη σημαία του ουράνιου τόξου, της σημαία των ΛΟΑΤ, δημοσίευσε το ακόλουθο μήνυμα:

«Δεν υπάρχει θεραπεία για κάτι που δεν είναι ασθένεια. Θα ήταν επαναστατική ιδέα να υποστηρίζουμε και να γιορτάζουμε και να ΑΓΑΠΑΜΕ τους ανθρώπους γι’ αυτό που είναι, αντί να τους ντροπιάζουμε και να προσπαθούμε να τους αλλάξουμε», σχολίασε.

«Πρόκειται για ένα επαίσχυντο νομοθέτημα και παρέχω την υποστήριξή μου για την καταπολέμηση αυτής της μεσαιωνικής και απεχθούς απόφασης. Αγαπώ όλους τους ανθρώπους και σέβομαι τα δικαιώματα όλων για να είναι ακριβώς όποιος γεννήθηκε να είναι», πρόσθεσε με τόλμη.

Η Kesha ολοκλήρωσε γράφοντας ότι «αυτά είναι “σαμαράκια” (που ελαττώνουν την ταχύτητα) και όχι τοίχοι και θα παλέψουμε».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όπου ο Kesha υπερασπίζεται την κοινότητα του ΛΟΑΤ. Το 2016, είχε κερδίσει το «LGBT Visibility Awards». Στην ομιλία της είχε τονίσει με ενθουσιασμό: «Μην αφήνετε τους ανθρώπους να σας ενοχλούν να αλλάξετε τα πράγματα που σας κάνουν μοναδικούς», είχε πει.

Το γράμμα της Kesha στο 18χρονο εαυτό της:
«Σκοτώθηκες στο δρόμο προς την επιτυχία»

Kesha - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας