Η Kesha στέκεται δίπλα στην Taylor Swift στο δικαστικό αγώνα της, χωρίς να ξεχνάει τη συμπαράσταση που δέχθηκε από εκείνη στη δική της μάχη.

Η Taylor Swift είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Kesha στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη με τον Dr. Luke και τώρα η τελευταία ανταποδίδει τη στήριξη.

Μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter, η Kesha εξέφρασε τη συμπαράστασή της στη συνάδελφό της, ύστερα από την πρώτη νίκη που σημείωσε στις αίθουσες των δικαστηρίων η Taylor Swift εναντίον του DJ David Mueller.

Η τραγουδίστρια του «Shake It Off» κατηγορεί το ραδιοφωνικό παραγωγό για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια ενός meet-and-greet με θαυμαστές και ο τελευταίος ανταπάντησε με αγωγή θεωρώντας υπεύθυνη την pop star για την απόλυσή του από το σταθμό που εργαζόταν.

Την προηγούμενη Παρασκευή (11/08), ο δικαστής απέρριψε τους ισχυρισμούς του David Mueller, ο οποίος ζητούσε αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων, με το σκεπτικό ότι προκάλεσε την εκδίωξή του από το ραδιόφωνο του «KYGO».

Η μάχη, ωστόσο, συνεχίζεται. Υπάρχει επίσης η προσφυγή που άσκησε η Taylor Swift κατά του David Mueller, που ορθώς αναλύει τον ισχυρισμό περί σεξουαλικής παρενόχλησης. Στα παρασκήνια μίας συναυλίας στο Ντένβερ των Η.Π.Α., το 2013, ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός τοποθέτησε το χέρι του κάτω από το φόρεμα της Taylor Swift και τη θώπευσε. Οι πλευρές της υπεράσπισης και της αγωγής πρέπει επέστρεψαν ενώπιον δικαιοσύνη τη Δευτέρα (14/08).

«Taylor Swift πάντα σε υποστηρίζω και ειδικά αυτή τη στιγμή και θαυμάζω τη δύναμη και την έλλειψη φόβου σου. Η αλήθεια είναι πάντα η απάντηση», έγραψε η Kesha στο μήνυμά της προς την «Tay Tay».

Δυστυχώς, η Kesha γνωρίζει πολύ καλά τον αγώνα για την απόδειξη της αλήθειας στο δικαστήριο. Η τραγουδίστρια βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε διαμάχη με τον πρώην παραγωγό της, τον Dr. Luke, στον οποίο προσάπτει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και πνευματική πίεση. Ενώ ζητά την αποδέσμευσή της από την εταιρεία του, ο Dr. Luke προειδοποιεί ότι της χρωστάει περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια από πνευματικά δικαιώματα.

Το νέο άλμπουμ της Kesha, μάλιστα, με τίτλο «Rainbow» χρειάστηκε την άδεια του Dr. Luke για να κυκλοφορήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι η Taylor Swift πραγματοποιήσει δωρεά 250 χιλιάδων δολαρίων (212 χιλ. ευρώ) στην Kesha, προκειμένου να συνεχίσει τη μάχη στο δικαστήριο, έπειτα από μία δυσμενή απόφαση που είχε εκδοθεί εναντίον της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας