Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας! Οι νικητές ενημερώθηκαν στο e-mail τους και είναι οι: Σταύρος Παπαϊωάννου, Νίτσα Τσανασίδου, Ελένη Παυλοπούλου!

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε το νέο του δίσκο σε μία συνεργασία έκπληξη με τον Γιώργο Θεοφάνους!

Το άλμπουμ «Παιδί Γενναίο» είναι προϊόν μιας υπέροχης συνεργασίας που ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες και έχει ήδη δώσει τη μεγάλη επιτυχία «Ποτέ Ξανά», δηλαδή το πρώτο singleσε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους (όπως όλα τα τραγούδια) και στίχους της Ναταλίας Γερμανού.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Hit Channel την οποία θα διαβάσετε την ερχόμενη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου και… μέχρι τότε έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό!

Σε συνεργασία με την Universal Music σας κάνουμε Χριστουγεννιάτικο δώρο τρία (3) CD του «Παιδί Γενναίο» τα οποία μάλιστα έχει υπογράψει ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τους αναγνώστες μας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε like στην σελίδα μας στο facebook και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Στείλτε τις συμμετοχές σας μέχρι και τις 24/12 στις 13.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους και το CD θα σταλεί ταχυδρομικώς στο σπίτι τους!

Καλή επιτυχία!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο σας! Το περιμένω πως και πως!!! Καλή χρονιά να έχετε :)

Αφήστε το σχόλιό σας