Το Hit Channel σας δίνει την ευκαιρία να παρευρεθείτε στην εντυπωσιακή παράσταση «FETISH VAUDEVILLE SHOW», του μεγαλύτερου fetish club του κόσμου  από τους καλλιτέχνες των Torture Garden!

Missy Macabre – Marnie Scarlett – Vivid Angel  και DJ David TG παρουσιάζουν ένα Burlesque, kinky, fetish clubbing, freak show, piercing, fire show, fashion cabaret, Μoulin Rouge, , body painting, Vaudeville, gothic, extreme Show! Η παράσταση θα λάβει χώρα στο Gagarin 205 (Λιοσίων 205), το ερχόμενο Σάββατο 23 Νοεμβρίου.

Για να μπείτε στην κλήρωση στείλτε e-mail στη διεύθυνση info@hit-channel.com, με Θέμα: Torture Garden και στο κείμενο του mail να αναγράφεται το ονομ/νυμο σας (όχι greeklish). Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έφτασαν στο e-mail μας μέχρι το Σάββατο και ώρα 13:00.

Οι τρείς (3) νικητές θα ειδοποιηθούν στο e-mail από το οποίο έστειλαν τη συμμετοχή τους λίγα λεπτά αργότερα. Η προσκλήση του κάθε νικητή είναι ονομαστική και προσφέρει δωρεάν είσοδο για δύο άτομα.

Καλή επιτυχία!

 

Κρατείστε τα μάτια σας … ερμητικά ανοιχτά!!!

Burlesque, kinky, fetish clubbing, freak show, piercing, fire show, fashion cabaret, Μoulin Rouge, , body painting, Vaudeville, gothic, extreme. Αν έχετε απορίες ή σας φαίνονται …«ξένες γλώσσες» τότε σίγουρα δεν είχατε πάει τις προηγούμενες φορές σε ένα event / show των Τοrture Garden στην Αθήνα ή το εξωτερικό.

Το μεγαλύτερο fetish club του κόσμου, χρόνια τώρα καταφέρνει να μυήσει γνώστες και μη στη φιλοσοφία του πόνου, του σαδομαζοχισμού και των δυνατών beat, που συνδυάζονται με απόλυτη επιτυχία σε κάθε show τους.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, μυημένοι και μη, προσπαθήστε να κρατήσετε τα μάτια σας «ερμητικά ανοιχτά», κατά τη διάρκεια του «Fetish Vaudeville Show», που θα φιλοξενηθεί στη σκηνή του Gagarin.

Τρεις διάσημες performers του burlesque, που ανήκουν στο «δυναμικό» του πιο φημισμένου περιπλανώμενου fetish clubbing, του βρετανικού «Torture Garden», σε αισθησιακά χορευτικά, σε πικάντικες performances, σε freak show, με σάτιρα, γοητεία και σίγουρα… πολύ τόλμη, ακροβατώντας στα όρια του πόνου και της ηδονής.

H διασημότερη «Γυναίκα – Φακίρης» της Ευρώπης, η εντυπωσιακή performer Missy Macabre «παίζει με τη φλόγα» και τα κάνει όλα «γυαλιά καρφιά»! Τα show της «Ultimate Fair Fatale» διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους και περιέχουν έντονο το ερωτικό στοιχείο

H Marnie Scarlett, φημίζεται για τα υπέροχα κοστούμια της που συμβάλουν στην προκλητική εμφάνισή της. H «Diva του Fetish Cabaret» θα μας σοκάρει ευχάριστα με performances από τη σφαίρα των ερωτικών μας φαντασιώσεων!

Η Vivid Angel, ή αλλιώς «The Queen of Alternative Performance & The Ultimate Showgirl», σε ένα ιδιαίτερο Vaudeville Freak Show, αναζητώντας τον τέλειο άντρα ανάμεσα σε γιγάντιες φουσκωτές κούκλες γυμνών ανδρών!

Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς αναλαμβάνει o DJ David TG (συνιδρυτής των Torture Garden) που στήνει το κατάλληλο, dark gothic, erotic cabaret, electro swing, freakshow υποβλητικό μουσικό χαλί, που αρμόζει στο «Fetish Vaudeville Show».

DRESS CODE : ότι extreme, vintage, glamorous, kinky!
Ας αφήσουμε το casual ντύσιμο στη ντουλάπα με τα jeans …

****************************************************
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ZIRCONIA STARFIGHTER
Η πρώτη Ελληνίδα alternative χορεύτρια και performer με εναλλακτικό fetish, gothic και θεαματικό modeling με πολλές συνεργασίες στο εξωτερικό.
www.zirconia-starfighter.com

****************************************************
————————–————————–————————–

INFO

Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, πολύ κοντά στον σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. www.gagarin205.gr

Σάββατο 23 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης : 22 :30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 15 e ( προπώληση ) , 20 e ( πόρτα )

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
www.ticketservices.gr

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 39 – ΣΤΟΑ ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ
Τηλεφωνικά : 210 7234567
PUBLIC

Αφήστε το σχόλιό σας