Την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στον αίθριο χώρο του Ελληνικού Κόσμου εμφανίζονται οι Baby Guru μετά τις εμφανίσεις τους στη Γαλλία,  η Nalyssa Green στην πρώτη καλοκαιρινή της εμφάνιση με το νέο της δίσκο, οι Keep Shelly in Athens το Ελληνικό group φαινόμενο με τις sold out εμφανίσεις σε Αμερική και Ευρώπη & την Πέμπτη 20 Ιουνίου οι Imam Baildi μετά την περιοδεία τους σε Γερμανία, Βέλγιο, Ελβετία & Αυστρία, οι Sunny side of the razor η μπάντα που άνοιξε τους Red hot chili peppers και οι γνωστοί μας The Bet.

Το Hit Channel σας δίνει την ευκαιρία να βρεθείτε παρέα με τους φίλους σας στο Let me Know! The Alternative Festival 2013 το οποίο θα λάβει χώρα στο αίθριο του Ελληνικού Κόσμου (Πειραιώς 254, Ταύρος).

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας και μπείτε στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις για τις 19/06 και 5 διπλές προσκλήσεις για τις 20/6!

Μπείτε εδώ, συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και την ημέρα που θέλετε να παρευρεθείτε στο Φεστιβάλ. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και για τις δύο ημέρες. Στείλτε τις συμμετοχές μέχρι την Τρίτη 18/6 στις 21.οο. Οι νικητές θα ενημερωθούν την Τετάρτη στο e-mail το οποίο δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους. Συμμετοχές που δεν κατατέθηκαν με πλήρη στοιχεία δεν θα θεωρούνται έγκυρες.

Καλή επιτυχία!

Διαβάστε εδώ όλες τις πληροφορίες του Let me Know!  The Alternative Festival 2013

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας