PSY - Gangnam Style
PSY – Gangnam Style

Gangnam Style πολλών εκατομμυρίων

Ποιος είναι αυτός που δεν έχει σιγοτραγουδήσει χαρούμενος το ‘Gangnam Style‘; Ακόμα πιο χαρούμενος όμως πρέπει να είναι ο rapper PSY, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Associated Press, έβγαλε περίπου 8 εκατομμύρια δολάρια, περίπου € 6 εκατομμύρια ευρώ σε τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Μεγάλη πηγή εσόδων το YouTube του οποίου οι προβολές τείνουν να ξεπεράσουν το δισεκατομμύριο και κάνουν το «Gangnam Style» το video με τα πιο πολλά κλικ στη ιστορία, με τα διαφημιστικά πεδία στη σελίδα του να είναι πανάκριβα και να του φέρουν κέρδη περίπου 900.000 δολάρια.

Προσθέστε και τα 2,6 εκατομμύρια που πρέπει να πάρει από την Apple προμήθεια από τις πωλήσεις του τραγουδιού με τα digital download να ξεπερνάνε τα 2,9 εκατομμύρια.

Σε όλα αυτά προσθέστε και το κασέ του καλλιτέχνη και τα κέρδη από τις διάφορες περιστασιακές εμφανίσεις εδώ και εκεί ανά τον κόσμο. Είναι πολλά τα λεφτά απλά…

Πάντως για να μην παρεξηγηθούμε να σας πούμε πως αυτά τα πόσα που υπολογίστηκαν δεν είναι επιβεβαιωμένα, το μόνο σίγουρο είναι πως πίσω από το ‘Gangnam Style’ υπάρχει μια αρκετά μεγάλη ομάδα παραγωγής.

Αφήστε το σχόλιό σας