Αποκαλυπτήρια για τα περιεχόμενα του καινούριου project του Kendrick Lamar.

Ο τίτλος και τα περιεχόμενα του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ του Kendrick Lamar μόλις αποκαλύφθηκαν.

Ο Αμερικανός rapper επιβεβαίωσε τις υποψίες που δημιούργησε πριν μερικές ημέρες με την κυκλοφορία του «The Heart Part 4», το οποίο έδωσε συνέχεια στη σειρά «The Heart» που ξεκίνησε το 2010, επιβεβαιώνοντας αμέσως μετά την έλευση ενός καινούριου ολοκληρωμένου μουσικού project.

Το επόμενο κεφάλαιο άρχισε να γράφεται με το «HUMBLE», σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη επιτυχία (Νο2) που έχει σημειώσει ο Kendrick Lamar (ως κεντρικός τραγουδιστής) στο chart του Billboard Hot 100. Όπως και το «Bad Blood» με την Taylor Swift, έτσι και το «HUMBLE» έφτασε στο Νο1 των Digital Songs, ενώ πρόκειται και για το καλύτερο ντεμπούτο rap τραγουδιού μετά το «Love The Way You Lie» του Eminem με τη Rihanna.

Τις προάλλες είχαμε την ευκαιρία να πληροφορηθούμε τους συντελεστές του νέου άλμπουμ του Kendrick Lamar, καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Από εκεί προέκυψε η αναπάντεχη σύμπραξη – ντουέτο με τους U2, η οποία έχει συζητηθεί από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Στα πρόθυρα κυκλοφορίας του νέου του εγχειρήματος, στις 14 Απριλίου από τις Aftermath και Interscope / Universal, ο Kendrick Lamar δίνει στη δημοσιότητα τόσο το γενικό τίτλο όσο και αυτούς των 14 τραγουδιών.

Το πολυσυζητημένο τέταρτο άλμπουμ του τιτλοφορείται «DAMN.».

Kendrick Lamar - DAMN. (cover) - Hit Channel
Το εξώφυλλο του «DAMN.».

Όπως αποκαλύπτεται, εκτός από το τραγούδι με τους U2 θα ακούσουμε και άλλη μία απροσδόκητη συνάντηση: Με τη Rihanna σε ένα single με τίτλο «LOYALTY.».

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. BLOOD
2. DNA
3. YAH.
4. ELEMENT.
5. FEEL.
6. LOYALTY. feat. Rihanna
7. PRIDE.
8. HUMBLE.
9. LUST.
10. LOVE.
11. XXX. feat. U2
12. FEAR.
13. GOD.
14. DUCKWORTH.

Kendrick Lamar - DAMN. (back cover) - Hit Channel
Το οπισθόφυλλο του «DAMN.».

 

Αφήστε το σχόλιό σας