Τη σειρά κυκλοφοριών «The Heart» συνέχισε απροειδοποίητα ο Kendrick Lamar, αφήνοντας υπόσχεση για μεγαλύτερα αποκαλυπτήρια σε μερικές ημέρες.

Ο Kendrick Lamar αιφνιδίασε τους ακολούθους του, κάνοντας τα αποκαλυπτήρια ενός νέου single.

Είναι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις καλλιτεχνών που έχουν σημειώσει εμπορική επιτυχία κερδίζοντας παράλληλα την αναγνώριση των κριτικών και το σεβασμό όσων είχαν αποτελέσει πηγή έμπνευσης γι’ αυτόν.

Γεννημένος στο Compton της Καλιφόρνια, τη δημοφιλέστερη πόλη του hip hop, «εξαπέλυσε» τις πρώτες ρίμες του από το μικρόφωνο σε εφηβική ηλικία, όταν εμφανιζόταν επάνω στα stages με το ψευδώνυμο «K-Dot». Έχοντας αποκτήσει μεγάλο διαδικτυακό κοινό, πραγματοποίησε συνεργασίες με ονόματα της hip hop σκηνής όπως ο Snoop Dog, ο Busta Rhymes και ο Lil Wayne, έως ότου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο την Aftermath και την Interscope Records / Universal, το 2012.

Αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν – δίχως άλλο –  τα 58α βραβεία Grammy (2016), όπου σάρωσε αποσπώντας πέντε νίκες στις έντεκα κατηγορίες που είχε προταθεί προς βράβευση. Φυσικά, επικράτησε κατά κράτος στο rap σκέλος του θεσμού και στο σύνολο εκείνης της τελετής απονομής. Το επίτευγμα δεν είναι απλά εντυπωσιακό, αλλά αγγίζει το χαρακτηρισμό του ορόσημου, αφού έγινε ο rapper με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των βραβείων Grammy, εκθρονίζοντας το «βασιλιά» Eminem.

Αναμφίβολα, ο Kendrick Lamar έχει αναδειχθεί ηγέτης ανάμεσα στη νέα γενιά του hip hop.

Απροειδοποίητα, ο 29χρονος Αμερικανός δώρισε στους ακροατές του ένα νέο single με τίτλο «The Heart Part 4», το οποίο δίνει συνέχεια στη σειρά «The Heart» που ξεκίνησε το 2010. Προειδοποιώντας τους υπόλοιπους rappers που επιχειρούν να τον… περάσουν, η πρώτη κυκλοφορία του Kendrick Lamar για το 2017 αφήνει την υπόσχεση μίας ακόμη έκπληξης που θα «ξεσκεπαστεί» στις 7 Απριλίου.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι θα έρθει στην επιφάνεια το επόμενο ολοκληρωμένο project του Kendrick Lamar, ίσως το τέταρτο προσωπικό του άλμπουμ. Όμοια το 2012, το «The Heart Pt. 3» είχε δώσει ραντεβού για τις 22 Οκτωβρίου, την ημερομηνία που τελικά κυκλοφόρησε το «Good Kid, M.A.A.D City».

Από τα πυρά, πάντως, του Kendrick Lamar στο «The Heart Part 4» δεν ξεφεύγει ούτε ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Donald Trump ούτε η ρωσική κυβέρνηση.

 

Αφήστε το σχόλιό σας