Μία απόλυτη επιτυχημένη χρονιά θα ολοκληρωθεί ιδανικά για τον Kendrick Lamar.

Ο Kendrick Lamar επιστρέφει στη σκηνή των MTV Video Music Awards έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Ο Αμερικανός ράπερ θα εμφανιστεί στα βραβεία επισφραγίζοντας μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά: Κυκλοφόρησε τον τρίτο προσωπικό δίσκο του, το «DAMN.», κατέγραψε το πρώτο του single που έφτασε στο Νο1 με το «HUMBLE.», κέρδισε μία θέση στις λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ πριν καν ολοκληρωθεί το ήμισυ του 2017 και ξεκίνησε μία επική περιοδεία που περιελάμβανε την επανένωση με την ομάδα των Black Hippy/TDE.

Στην πραγματικότητα, κάθε τραγούδι από το «DAMN.» εισήλθε στο chart του «Billboard Hot 100» και κανένα δεν έχει βρεθεί κάτω από την 70η θέση.

Η ανακοίνωση ότι ο Kendrick Lamar θα εμφανιστεί στα επερχόμενα MTV Video Music Awards, που θα λάβουν χώρα στις 27 Αυγούστου, είναι το τέλειο επιστέγασμα μίας εκ των καλύτερων χρονιών της καριέρας του έως τώρα.

Ο 30χρονος ράπερ οδηγεί την κούρσα των υποψηφιοτήτων, μετρώντας οχτώ συνολικά προτάσεις προς βράβευση, τις περισσότερες από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες. Μεταξύ άλλων, θα διεκδικήσει τον τίτλο του «Καλλιτέχνη της Χρονιάς» και του «Video της Χρονιάς» για το «HUMBLE.».

Η τελευταία φορά που ο Kendrick Lamar εμφανίστηκε στα MTV Video Music Awards ήταν το 2013, στο Μπρούκλιν, μαζί με τον 2 Chainz, τη Miley Cyrus και τον Robin Thicke.

Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που έχουν ανακοινωθεί ότι θα τραγουδήσουν ζωντανά στη διοργάνωση είναι η Miley Cyrus, ο The Weeknd, ο Ed Sheeran, ο Shawn Mendes, οι Fifth Harmony, η Lorde και οι Thirty Seconds To Mars.

Δείτε επίσης: Ο Kendrick Lamar και η Rihanna
στο συναρπαστικό video του «LOYALΤY.»

Kendrick Lamar ft Rihanna - LOYALTY (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας