Ο Kendrick Lamar φέρνει το video clip του «DNA.», μέσα από το νέο δίσκο του που μόλις κυκλοφόρησε.

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου άλμπουμ του, ο Kendrick Lamar δίνει εικόνα στο «DNA.».

Το σχέδιο ήταν καλά προετοιμασμένο.

Ο Αμερικανός rapper από το Compton έφερε αρχικά στη δημοσιότητα το «The Heart Part 4», δίνοντας συνέχεια στη σειρά «The Heart» που ξεκίνησε το 2010, δημιουργώντας υποψίες για το εάν θα επακολουθούσε ολοκληρωμένη δουλειά, όπως συνέβη και στο παρελθόν με τα «The Heart» να ενεργούν ως προάγγελοι.

Το επόμενο κεφάλαιο άρχισε να γράφεται με το «HUMBLE», σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη επιτυχία (Νο2) που έχει σημειώσει ο Kendrick Lamar ως κεντρικός τραγουδιστής στο chart του Billboard Hot 100. Όπως και το «Bad Blood» με την Taylor Swift, το «HUMBLE» έφτασε στο Νο1 των Digital Songs, ενώ πρόκειται και για το καλύτερο ντεμπούτο rap τραγουδιού μετά το «Love The Way You Lie» του Eminem με τη Rihanna.

DAMN.

Εν τέλει, το νέο άλμπουμ του Kendrick Lamar κυκλοφόρησε στις 14 Απριλίου από τις Aftermath Entertainment και Interscope / Universal, έχοντας τον τίτλο «DAMN.» και μία σειρά συνεργασιών που προκάλεσαν θετικά σχόλια.

Σε επίπεδο παραγωγής, ο Kendrick Lamar δούλεψε μαζί με τους Dr. Dre, Greg Kustin (Adele, Sia, P!ink, Ellie Goulding κ.ά.), James Blake, Mike WiLL Made-It, BADBADNOTGOOD και όχι μόνο.

Οι αναπάντεχες συναντήσεις πάνω από το μικρόφωνο που επιφύλασσε το «DAMN.» είναι εντυπωσιακές. Ο Kendrick Lamar σμίγει με τη Rihanna και με τους U2 και τον Bono σαφώς σε δύο τραγούδια που ονομάζονται αντίστοιχα «LOYALTY.» και «XXX.».

Οι άριστες κριτικές και οι υψηλότατες βαθμολογίες που εισέπραξε το «DAMN.», επιβεβαιώνουν ότι ο Kendrick Lamar δημιούργησε ένα rap αριστούργημα, γεμάτο λυσσαλέες ρίμες και απαράμιλλες διηγήσεις για το μέλλον του στην Αμερική.

Το video clip του «DNA.» φτάνει λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ, σε σκηνοθεσία των Nabil και The Little Homies (Kendrick Lamar & Dave Free), με συμπρωταγωνιστή τον ηθοποιό Don Cheadle (House of Lies, Iron Man, Avengers, Captain Amerika, Ocean’s κ.ά.) .

 

Αφήστε το σχόλιό σας