Ένας από τους σπάνιους αριστοτέχνες είναι ο Kendrick Lamar, με την καλλιτεχνική ευφυΐα του να πιάνει νέα υψηλά.

Ο Kendrick Lamar ετοιμάζεται για μία επική εμφάνιση στη σκηνή των MTV Video Music Awards την Κυριακή (27/08), μετά από τέσσερα χρόνια, όπου θα επικυρώσει τον τίτλο του μεγαλύτερου ράπερ του σήμερα.

Η ιδιοφυΐα του 30χρονου καλλιτέχνη έχει γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης στο παρελθόν και έρχεται ξανά στην επιφάνεια τώρα με την επιβεβαίωση μίας έντονα σχολιασμένης θεωρίας που θα εντυπωσιάσει το κοινό.

Ο Kendrick Lamar αποκάλυψε στο «MTV News» ότι το νέο άλμπουμ του «DAMN.» είναι σχεδιασμένο και προγραμματισμένο να παίζει τόσο κανονικά όσο και ανάποδα.

Τίποτα από αυτά δε σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε ανάποδα τα βινύλια ή ότι πρέπει να ψάξετε για ειδικά προγράμματα ώστε να ακούσετε… δαιμονικές επικλήσεις ή κάτι παρόμοιο. Βασίζεται στη σειρά των τραγουδιών και στο γεγονός πως ο τρόπος που θα επιλέξει ο ακροατής να χειριστεί το δίσκο θα αλλάξει την εμπειρία.

«Νομίζω ότι μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ, (το κοινό) συνειδητοποίησε ότι μπορείς να το παίξεις ανάποδα. Παίζει σαν μία ολοκληρωμένη ιστορία με έναν ακόμη καλύτερο ρυθμό. Είναι ένας από τους αγαπημένους ρυθμούς και τέμπο μέσα στο άλμπουμ. Είναι κάτι που σίγουρα προμελετούμε όσα είμαστε στο στούντιο», ανέφερε ο Kendrick Lamar.

Όπως διευκρίνισε, αλλάζει αληθινά η ηχητική αρχιτεκτονική του «DAMN.» όταν το ακούει κανείς με ανεστραμμένη σειρά. Δεν αλλάζει η ιστορία τόσο πολύ, σύμφωνα με τον Kendrick Lamar. Σχετίζεται περισσότερο με το ρυθμό και ο ίδιος ανησυχεί για το πώς μπορούν να ερμηνεύσουν οι ακροατές τη δυαδικότητα της ύπαρξής του.

«Δε νομίζω ότι αλλάζει απαραίτητα η ιστορία, νομίζω αλλάζει η αίσθηση. Η αρχική ατμόσφαιρα που ακούγεται από την αρχή έως το τέλος είναι… αυτή η επίθεση και αυτή η στάση.. Ξέρεις, το “DNA”, εκθέτοντας ποιος είμαι πραγματικά. Ακούς (το άλμπουμ) από το τέλος και είναι σχεδόν η δυαδικότητα και η αντίθεση του πολύπλοκου Kendrick Lamar. Και τα δύο κομμάτια είναι το ποιος είμαι», τόνισε.

Δείτε επίσης: Ο Kendrick Lamar και η Rihanna
στο συναρπαστικό video του «LOYALΤY.»

Kendrick Lamar ft Rihanna - LOYALTY (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας