Keith Murray @ KooKoo
Keith Murray @ KooKoo

Ημέρα Κυριακή, ο ουρανός έχει σκοτεινιάσει για τα καλά, το ρολόι δείχνει οκτώ ακριβώς και… Koo Koo!!!

Όχι, δεν βγήκε ο κούκος κάποιου ρολογιού, αλλά εμείς μπήκαμε στο Koo Koo στο Γκάζι για να δώσουμε το παρόν στο live του Keith Murray των Def Squad!
Μπαίνοντας στο μαγαζί, το οποίο ακόμα κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για το επερχόμενο «γλέντι», οι Corona Virus είναι επί σκηνής με τον Dj Sparky-T και κάνουν sound check! Από κάτω βρίσκεται η Ju Ju, o Phyrosun και ο Dj QB Mix με τους οποίους μιλάγαμε, όσο γίνονταν ακόμα οι απαραίτητες προετοιμασίες.

Μετά από περίπου μια ώρα, όλα είναι σχεδόν έτοιμα και ο  Sparky Τ είναι επί σκηνής προθερμαίνοντας την ατμόσφαιρα με παλιό κλασσικό rap, καθώς τα πρώτα άτομα αρχίζουν να μπαίνουν στο χώρο του κλαμπ.

Αφού έχει έρθει ένας ικανοποιητικός αριθμός κόσμου για αρχή, τα μικρόφωνα ανοίγουν στη σκηνή και ο λόγος για τους Corona Virus που υποδέχτηκαν τον κόσμο ερμηνεύοντας κομμάτια από το «Σκληρό Ναρκωτικό» και όχι μόνο… Ξεχωρίσαμε το «αναρωτιέμαι» που φαίνεται να έβαλε και τους ακροατές σε ερωτηματικά, αλλά δεν τους παρακίνησε αρκετά για όση δράση θα θέλαμε… Ωστόσο, η ερμηνεία των Corona Virus ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική!

 

Corona Virus

 

Στη συνέχεια, αφού αποχωρούν Corona και Sparky-T από την σκηνή, θέση μάχης στα πικάπ παίρνει ο QB-Μix και Κλικ Κλακ… Έτοιμοι!!!! Στo μικρόφωνο ο Phyrosun και η αρχή έγινε με το «Έτοιμος», καθώς ο κόσμος άρχισε να «συσπειρώνεται» προς την σκηνή και να αυξάνεται!! Η ανταπόκριση του κοινού είναι αρκετά καλή και έπεται συνέχεια με μια μικρή και καυστική εισαγωγή περί Swag πριν το «Παίζει πρόβλημα»! Επίσης, πέραν του «WTF», «Τι παριστάνεις» και του «Δεν είμαι καλά», δεν έλειψε και το καθιερωμένο Freestyle του Phyro κερδίζοντας άξια το χειροκρότημα  του κόσμου αυτός και ο QB-Mix!!!

 

Φωτιάς εν δράση!

 

Η ώρα είναι σχεδόν έντεκα και ο κόσμος  εξακολουθεί να εισέρχεται, ξεχωρίζοντας ανάμεσα τους την Μαρίνα από Στίχοιμα, τον Μέγα και τον Mo Skillz… Και ο Sparky-T βρίσκεται και πάλι στα πικάπ με old school rap όσο πλησιάζει η στιγμή που όλοι περιμένουν… Και ύστερα από λίγη (αλλά άξια) αναμονή, «σκάει» ο Keith Murray με άγριες διαθέσεις και το κοινό εξαγριώνεται μαζί του!!!! Ο κόσμος είναι όσο πιο κοντά του και ο ίδιος φροντίζει να το ανταποδίδει κατεβαίνοντας ενίοτε δίνοντας του ακόμα και το μικρόφωνο και «εξαναγκάζοντας» κάποιους να κάνουν stage dive,ένας εκ των οποίων ήμουν και εγώ (τα δύσκολα της δουλειάς…)!!! Από τα κομμάτια που ακούσαμε ξεχωρίσαμε τα «Special Delivery», «Candy bar»(όπου το χορευτικό από τις γυναικείες παρουσίες ήταν το κερασάκι στην τούρτα), καθώς και το «The most beautifullest thing»! Επίσης, ο κύριος Murray δήλωσε φόρο τιμής στον Notorious B.I.G. και ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ στις 15 Νοέμβρη!

 

 

Εν τέλει, ήταν μια καταπληκτική βραδιά και μοναδική ευκαιρία για όσους παρευρίσκονταν να θαυμάσουν έναν ζωντανό θρύλο της ραπ που τα έδωσε όλα επί σκηνής και δεν άφησε ούτε στιγμή το κοινό του ασυγκίνητο! Εμείς το χαρήκαμε με την ψυχή μας, όπως θα έπρεπε να κάνει οποιοσδήποτε στη θέση μας…

Ευχαριστούμε την Noiz productions για την φιλοξενία.

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την συναυλία στο άλμπουμ που ακολουθεί:

Αφήστε το σχόλιό σας