Οι μελέτες δείχνουν ότι η φωνή της Adele θα μπορούσε να έχει απίστευτες επιπτώσεις στη ζωή σας!

Το τελευταίο single της AdeleHello”, άλλαξε στην κυριολεξία το τελευταίο μουσικό τρίμηνο του έτους. Η τραγουδίστρια έσπασε κάθε ρεκόρ στα chart αποδεικνύοντας πως η επιστροφή της αναμένεται από εκατομμύρια ανθρώπους. Αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι τα αποτελέσματα του “Hello” δεν έγιναν αισθητές μόνο στα charts.

Σύμφωνα με μια μελέτη του Brandon Wade σε ένα δείγμα άνω των 40.000 ανθρώπων, το 64% των γυναικών τηλεφώνησε στον πρώην της αφού άκουσε το “Hello” της Adele. Είναι προφανές οι στίχοι “Hello from the other side I must’ve called a thousand times to tell you I’m sorry, for everything that I’ve done” χτύπησε στις καρδιές των γυναικών. Το ποσοστό είναι χαμηλότερο στους άντρες που μόνο ένα 17%  τηλεφώνησε στη πρώην του. Η αιτία «επιστημονικά» οφείλεται σε μια αυξημένη ευπάθεια των γυναικών να παραδεχθεί τα λάθη του παρελθόντος, κάτι που συμβαίνει λιγότερο συχνά στους άνδρες.

Διαβάστε ακόμα: Adele, “When We Were Young” live: Δείτε το video του νέου single

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα single της Adele έχει εξωμουσικά αποτελέσματα. Το 2012 αν θυμάστε είχε ξυπνήσει ένα κορίτσι από το κώμα μετά από το άκουσμα του “Rolling In The Deep. Η νεαρή Charlotte, ήταν τρεις μήνες σε κώμα και οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει την οικογένεια της πως σύντομα θα πέθαινε. Αλλά μια μέρα, όταν το ραδιόφωνο έπαιξε το  “Rolling In The Deep”, τραγούδι που η ίδια και η μητέρα της συχνά τραγούδησαν μαζί, η μαμά της άρχισε να τραγουδάει και η κοπέλα χαμογέλασε. Οι γιατροί έκπληκτοι ζήτησαν στη μητέρα της να συνεχίσει το τραγούδι. Έτσι η Charlotte τόσο αναπάντεχα βγήκε από το κώμα.

Είναι η Adele σε θέση να επηρεάσει τόσο πολύ την ανθρώπινη ζωή; Αναμένουμε για νέες μελέτες…

Αφήστε το σχόλιό σας