Στο ίδιο βαγόνι συναντιούνται ο KDDK και η Arilena Ara.

Ο KDDK είναι ένας rap καλλιτέχνης από τη Ρωσία και κυκλοφορεί το νέο του single με την Arilena Ara, η οποία γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία με το «Nentori».

Το «Nentori» έφτασε στο Νο1 του ελληνικού Shazam και μετά από συνεχόμενη άνοδο, βρέθηκε στο Top 10 του διεθνούς Airplay chart της χώρας μας και παρέμεινε στο Top 20 για 29 συνεχόμενες εβδομάδες.

Η Arielna Ara γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1998 στην Αλβανία. Συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν του τοπικού «The X Factor» όπου και κέρδισε.

Ο KDDK ηχογράφησε το «Last Train To Paris» μαζί με την ανερχόμενη pop star στο studio του Darko Dimitrov, συνθέτη πολλών επιτυχημένων τραγουδιών που έχουν συμμετάσχει στη Eurovision, όπως η νικητήρια συμμετοχή της Marija Šerifović (2007).

Ο Dimitrov έχει αναγνωριστεί για την αναζωογόνηση της γιουγκοσλαβικής, mainstream pop μουσικής σκηνής, η οποία επηρέασε επίσης τις γύρω χώρες των Βαλκανίων και επίσης έχει λάβει τη διεθνή αναγνώριση για το έργο του με πολλούς δημοφιλείς ξένους καλλιτέχνες.

Το video clip του «Last Train To Paris» έρχεται σύντομα.

Ο KDDK είναι το έργο hip-hop έργο του πρώην Dzham, ιδιοκτήτη μίας από τις κορυφαίες ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες της Ανατολικής Ευρώπης, της Effective Records. Η καλλιτεχνική φιλοσοφία του KDDK είναι το αληθινό rap και θέματα που είναι αθάνατα τόσο στους στίχους όσο και στη μουσική.

Κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την 314 Records.

Αφήστε το σχόλιό σας