A  w e e k   f u l l  o f   m u s i c / Μια μουσική γιορτή για νέα ταλέντα

Ελάτε να αποδείξετε ότι αξίζετε. Ελάτε να παίξετε τις μουσικές σας. Ελάτε να σας ακούσουμε.

 

Ο Νίκος Μουρατίδης παρουσιάζει στο υπαίθριο θεατράκι του Kazarma Hotel & Spa Resort ένα καθημερινό, διαγωνισμό νέων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων  γιατί η ποιότητα στο χώρο της μουσικής του αύριο ανήκει στους νέους καλλιτέχνες του σήμερα! Παράλληλα κάθε βράδυ και ένα διαφορετικό μουσικό show από νέους καλλιτέχνες που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους.

Θέλουμε να υποστηρίξουμε όλα τα νέα ταλέντα.

Δηλώστε συμμετοχή είτε είστε συγκρότημα, είτε σόλο καλλιτέχνες.  Είτε τραγουδάτε Ελληνικά είτε Αγγλικά. Κάθε βράδυ για μία εβδομάδα υπέροχες μουσικές κάτω απ’ τα αστέρια πλάι σε μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ευρώπης.

Στις εκδηλώσεις εκτός από τους συμμετέχοντες στο διαγωνιστικό τμήμα θα έχουμε και νέα ανερχόμενα ταλέντα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 Ιουλίου

  • FACE TO FACE: Ο Φώτης Θεοχαράκης και ο Άρης Μπαρμπέτας σ’ ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα αντρικά duos. Δύο νέα ανερχόμενα αγόρια με ποπ και ροκ ρεπερτόριο.

ΤΡΙΤΗ 31 Ιουλίου

  • AT THE MOVIES:  Ο Λεωνίδας Καγιάφας και η Πολυτίμη Γιώτα, σ’ ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα τραγούδια από τον κινηματογράφο. Οι φωνές τους θα σας ταξιδέψουν στην μεγάλη οθόνη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1η Αυγούστου

  • ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ:  Ο Μαυρίκιος και η Σύλβια Ευθυμίου σ’ ένα πρόγραμμα μόνο με Ελληνικά και ‘80’ς. Δύο νέα παιδιά που θα σας συναρπάσουν.

ΠΕΜΠΤΗ 2 Αυγούστου

  • ΡΩΜΑΝΟΣ &  ΒΑΛΙΑ ΣΩΜΑΡΑΚΗ LIVE:  Ο Ρωμανός και η Βάλια σ’ ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα Ελληνικά έντεχνα και ελαφρά λαϊκά τραγούδια από όλες τις εποχές κάτω από ένα γεμάτο φεγγάρι….

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 Αυγούστου

  • 30 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΛΟΊΖΟ:   Μια συναυλία Tribute στον μεγάλο μας συνθέτη με όλα τα μεγάλα τραγούδια του. Τραγουδούν: Σύλβια Ευθυμίου, Ρωμανός Κολυτός, Μαυρίκιος, Βάλια Σωμαράκη.

ΣΑΒΒΑΤΟ  4 Αυγούστου

  • ΚΕΛΛΥ ΚΑΛΤΣΗ Live: Η Κέλλυ Καλτσή, μια συγκλονιστική τραγουδίστρια ακροβατεί μεταξύ Ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου με εφόδια τη φωνή της και ένα μεγάλο χαμόγελο.

ΚΥΡΙΑΚΗ  5 Αυγούστου

  • Από όσους νέους καλλιτέχνες έλαβαν μέρος κατά την διάρκεια της εβδομάδας οι καλύτεροι θα ξαναπαίξουν live. Θα ακολουθήσει η βράβευση.

Αφήστε το σχόλιό σας