Η Katy Perry έσπευσε να υπερασπιστεί τον Justin Bieber όταν χρειάστηκε, εκφράζοντας την εκτίμησή της για το ταλέντο του.

Οι κριτές της φετινής σεζόν στο «American Idol», δηλαδή η Katy Perry, ο Lionel Richie και ο Luke Bryan, μίλησαν στο «US Weekly» με αφορμή την ανάδειξη των κορυφαίων δέκα διαγωνιζόμενων του talent show.

Συζητώντας για τις απαιτήσεις που χρειάζονται για να γίνει κάποιος πραγματικός αστέρας της μουσικής, ο Lionel Richie ανέφερε ως παράδειγμα προς… αποφυγή τον Justin Bieber.

«Εάν μπορείς να τραγουδήσεις κάθε νότα τέλεια, γιατί δεν είναι ο καθένας superstar», αναρωτήθηκε ο 68χρονος Αμερικανός.

«Η απάντηση ονομάζεται μοναδική ποιότητα. Εάν κοιτάξετε τον Willie Nelson για ένα δευτερόλεπτο, μπορεί να πετύχει μία γκόσπελ νότα; Εμ, όχι! Και ο Justin Bieber, δεν πετυχαίνει ψηλές νότες», συνέχισε.

Κατόπιν της συγκεκριμένης δήλωσης, η Katy Perry υπερασπίστηκε άμεσα τον Καναδό pop star, σε μία συνομιλία που είχε ως αρχικό θέμα τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι τρεις καλλιτέχνες να απορρίψουν ταλαντούχα άτομα από το «American Idol».

«Φτάνει σε υψηλές νότες», επιβεβαίωσε η Katy Perry, με τον Lionel Riche να απαντά: «Απλά το λέω». Ωστόσο, η αστέρας της pop επέμεινε: «Εννοώ ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχος.»

Ο Luke Bryan παρενέβη τότε στη συζήτηση και τόνισε στην Katy Perry: «Υπερασπίζεσαι τον Bieber, τον αγαπάς!»

Αυτός που δε γνωρίζουμε εάν συμπαθεί τον Justin Bieber είναι ο Lionel Richie, αφού το 2016 ο νεαρός τραγουδιστής είχε μία σύντομη ερωτική περιπέτεια, διάρκειας έξι εβδομάδων, με την κόρη του, Sophia Richie.

 

Αφήστε το σχόλιό σας