Την κυκλοφορία του πέμπτου προσωπικού δίσκου της γνωστοποίησε η Katy Perry, μαζί με μία εκτενή περιοδεία.

Η είδηση που περίμεναν όλοι οι θαυμαστές της Katy Perry είναι γεγονός.

Τρεισήμισι περίπου χρόνια μετά το «PRISM» που αναδείχθηκε στο άλμπουμ της με τις ταχύτερες πωλήσεις, αλλά και ο εμπορικότερος δίσκος από γυναίκα καλλιτέχνη το 2013, χαρακτηρίζοντάς την «παγκόσμιο φαινόμενο» με την πρωτιά στο Billboard 200 και το βρετανικό chart, η Katy Perry είναι πανέτοιμη να μοιραστεί την καινούρια ολοκληρωμένη δουλειά της.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της με γενικό τίτλο «Witness», η οποία έχει οριστεί από την Capitol Records για τις 9 Ιουνίου.

Τα singles που έχουν προϋπαντήσει έως τώρα το δίσκο είναι το πλατινένιο «Chained To The Rhythm» με τη συμμετοχή του Skip Marley και ένα θεαματικό video clip που μας ξενάγησε στην ουτοπία της «Oblivia» με αρκετές vintage δόσεις.

Το δεύτερο πιάτο σερβιρίστηκε με την Katy Perry και τους Migos να ενώνουν δυνάμεις και να εύχονται «Bon Appétit». Παρότι το video clip του τραγουδιού μετρά ελάχιστα εικοσιτετράωρα στον «αέρα», έχει προλάβει να ελκύσει την προσοχή και να γίνει θέμα συζήτησης λόγω της παρομοίωσης κανιβαλισμού που περιέχει, με την τραγουδίστρια να είναι η ίδια το… κυρίως πιάτο.

Το «Witness» γίνεται μάρτυρας των αλλαγών στη ζωή της Katy Perry και του κόσμου γύρω της, παραδίδοντας τραγούδια που προκαλούν και εμπνέουν παράλληλα. Η Katy Perry θα συνοδεύσει την προώθηση του πέμπτου προσωπικού άλμπουμ της, με μία εκτενή περιοδεία σε Η.Π.Α. και Καναδά που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει ως το Μάιο του 2018. Στο πλαίσιο αυτής, θα συνεργαστεί με το «Boys & Girls Clubs of America» για να δωρίσει εισιτήρια στα μέλη και τους εθελοντές του, ενώ 1$ από κάθε εισιτήριο που θα πωληθεί θα παραχωρηθεί στον οργανισμό.

Επιπλέον, η Katy Perry θα είναι η μουσική καλεσμένη στο φινάλε της φετινής σεζόν του «Saturday Night Live», που θα προβληθεί στις 20 Μαΐου.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το «Witness» δεν έχει τεθεί προς προ-παραγγελία ούτε έχουν γίνει γνωστά τα περιεχόμενά του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας