Σε αμήχανη και δύσκολη θέση ήρθε η Katy Perry, η οποία αναγκάστηκε να δώσει απαντήσεις που σίγουρα δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει.

Το.. «Big Brother» της Katy Perry συνεχίζει να βγάζει θέματα, αφού υπάρχουν τόσες πολλές αποκαλύψεις!

Ως μέρος ενός αστείου που συνήθως κάνει ο James Corden στην τηλεοπτική εκπομπή του «The Late Late Show», η Katy Perry έπρεπε να απαντήσει σε… φανταχτερά ερωτήματα για να απαλλαγεί από τα αηδιαστικά τρόφιμα που ήταν στο τραπέζι και να μην τα δοκιμάσει. Η τραγουδίστρια ήταν τόσο αηδιασμένη που κατέληξε να απαντά ποιος από τους πρώην συντρόφους της που αναφέρθηκαν ήταν ο καλύτερος στο… κρεβάτι, ώστε να αποφύγει να φάει ένα αυγό χιλίων ετών.

Η Katy Perry κατέληξε να αποκαλύπτει τη σειρά από τον καλύτερο στο χειρότερο: John Mayer, Orlando Bloom και Diplo. «Είναι όλοι καταπληκτικοί και θα έχω ερωτική επαφή με καθέναν από αυτούς όταν βγω από εδώ», δήλωσε η τραγουδίστρια, η οποία ήταν ακόμα μπερδεμένη και ρώτησε αν ο Josh Groban ήταν στη λίστα.

Με τη σειρά της στο παιχνίδι, η Katy Perry ρώτησε το Βρετανό παρουσιαστή εάν υπήρχε κάποιος που ήθελε να συμμετάσχει στο «Carpool Karaoke» και εκείνος το αρνήθηκε. Ο James Corden αποκάλυψε ότι οι The Wanted έλαβαν ένα «όχι» από την παραγωγή. Η Katy Pery τον προειδοποίησε ότι οι οπαδοί των The Wanted που παρακολουθούσαν θα τον επικρίνουν, με τον ίδιο να απαντά… «Θα ήθελα ευχαρίστως να συναντήσω και τους εφτά (fans)»!

Δείτε επίσης: Το «Big Brother» της Katy Perry
με όλη την καθημερινότητα σε 24ωρη ζωντανή μετάδοση

Katy Perry - Witness - live streaming - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας