Η Katy Perry συμπαραστέκεται στην ευρύτερη περιοχή όπου μεγάλωσε, στις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, η Katy Perry πραγματοποίησε μία εμφάνιση έκπληξη σε μία φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώθηκε για τη στήριξη των πληγέντων και των θυμάτων από τη φονική κατολίσθηση λάσπης του προηγούμενου Ιανουαρίου στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Η εκδήλωση με την ονομασία «One 805 Kick Ash Bash» (από τον κωδικό της περιοχής όπου χτυπήθηκε από την καταστροφή) προσέλκυσε πάνω από 2.000 άτομα. Το ποσό που συγκεντρώθηκε πλησιάζει σχεδόν τα δύο εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

«Σημαίνει τα πάντα για εμένα», ανέφερε η Katy Perry στο CNN για το μέρος που μετράει τις πληγές του. «Εδώ είναι που μεγάλωσα. Η καρδιά μου έσπασε από την τραγωδία, την κατολίσθηση. Θα κάνω οτιδήποτε για να βοηθήσω αυτή την κοινότητα», είπε.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μεγάλωσε στην παρακείμενη πόλη της Γκολέτα, στην κομητεία της Σάντα Μπάρμπαρα.

Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή που διαδραματίστηκε στα παρασκήνια, η Katy Perry αγκάλιασε τη 14χρονη Lauren Cantin, η οποία ήταν ανάμεσα σε όσους διασώθηκαν από τη λάσπη και τα μπάζα. Η Cantin έχασε τον πατέρα της από το θανατηφόρο χείμαρρο, ενώ οι 16χρονος αδελφός της, Jack, αγνοείται ακόμη. Η μητέρα της επιβίωσε.

Η pop star είπε στο νεαρό κορίτσι, «μπορείς να τραγουδήσεις».

Πριν ανέβει στη σκηνή η Katy Perry, είχε προηγηθεί η Lauren Cantin που άγγιξε το πλήθος τραγουδώντας το «God Bless America».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η κάτοικος του Μοντεσίτο, η διάσημη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres, η οποία ενημέρωσε τον κόσμο ότι θα συνεχίσει να μοιράζεται πληροφορίες στην εκπομπή της για την τραγωδία που υπέστη η περιοχή.

Γιατί η Katy Perry θα άλλαζε
σήμερα τους στίχους του «I Kissed A Girl»;

Katy Perry - American Idol - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας