Προσκεκλημένη στο Βατικανό ήταν η Katy Perry.

Η Katy Perry γνώρισε από κοντά τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Η 33χρονη τραγουδίστρια μετέβη στο Βατικανό, όπου ήταν ομιλήτρια σε ένα διεθνές συνέδριο για τη θεραπεία του καρκίνου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Katy Perry είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Πάπα Φραγκίσκο, έχοντας μαζί τον ηθοποιό Orlando Bloom, με τον οποίο φημολογείται έχει επανασυνδεθεί ερωτικά.

«Χαρούμενο Σάββατο σε όλους, είμαι εδώ στη Ρώμη και στο Βατικανό για να μιλήσω για το διαλογισμό», είπε η αστέρας της pop στους χρήστες που την ακολουθούν στην Instagram, πριν στρέψει την κάμερα στη μητέρα της, Mary Hudson και στον Orlando Bloom.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Katy Perry διαθέτει συντριπτικά περισσότερους ακολούθους στο Twitter από ό,τι ο Ποντίφικας. Η Katheryn Elizabeth Hudson, όπως ονομάζεται πραγματικά, είναι ο δημοφιλέστερος χρήστης της πλατφόρμας με 109 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό της, ενώ τον Πάπα Φραγκίσκο ακολουθούν 17,7 εκατομμύρια άτομα.

Η Katy Perry ντύθηκε πολύ κομψά για την περίσταση, με ένα μαύρο φόρεμα και ένα ασορτί καπέλο.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια παρευρέθηκε στο συνέδριο μαζί με το Βρετανό ηθοποιό, αλλά και με το μάνατζέρ της, τον Bob Roth – Διευθύνοντα Σύμβουλο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «David Lynch Foundation» και τη μητέρα της.

Παρεμπιπτόντως, οι γονείς της Katy Perry είναι πάστορες στην Ευαγγελική Εκκλησία.

Η ομιλία της pop star στην εκδήλωση αφορούσε τη χρήση του υπερβατικού διαλογισμού αντί των συνταγογραφημένων φαρμάκων για να αντιμετωπίσει το άγχος και την πίεση.

Ο διαλογισμός «έχει βοηθήσει πάρα πολύ με το άγχος», ανέφερε. «Αντί να χρειαστεί να στραφώ στα φάρμακα, ήμουν σε θέση να στραφώ σε αυτόν», υπογράμμισε σύμφωνα με το «Newsweek».

«Βοηθάει απίστευτα και με το jet lag και κάναμε διαλογισμό σήμερα στις 7 το πρωί», πρόσθεσε αστειευόμενη. «Και για τους Ιταλούς, βοηθάει με το hangover», συνέχισε στον ίδιο τόνο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας