Κάθε αναφορά για την Taylor Swift μπροστά στην Katy Perry αρκεί για να γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

Η Katy Perry δίνει τροφή για συζήτηση σε κάθε επεισόδιο του «American Idol», όπου βρίσκεται σε πόστο κριτή για τη φετινή σεζόν μαζί με τον Lionel Richie και τον Luke Bryan.

Η πρεμιέρα του talent show την προηγούμενη εβδομάδα συζητήθηκε για το απροσδόκητο φιλί που έδωσε η αστέρας της pop σε έναν έφηβο διαγωνιζόμενο, ο οποίος τελικά… δυσαρεστήθηκε παρά ενθουσιάστηκε.

Το δεύτερο επεισόδιο της νέας σεζόν προβλήθηκε την Κυριακή (18/03) και η Katy Perry βρήκε πάλι τον τρόπο να κεντρίσει τη δημοσιότητα. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην Taylor Swift και στην πολύκροτη κόντρα τους που έχει απασχολήσει πολλάκις τα μέσα ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια.

Ο Luke Bryan ρώτησε ένα διαγωνιζόμενο σε ποιον καλλιτέχνη θέλει να μοιάσει και η απάντηση που έδωσε αιφνιδίασε τους πάντες: «Λυπάμαι γι’ αυτό Katy, στην Taylor Swift», είπε γνωρίζοντας προφανώς την έντονη διαμάχη μεταξύ των δύο pop stars.

«Δε χρειάζεται να λυπάσαι», απάντησε η Katy Perry, με το διαγωνιζόμενο να προσθέτει: «Αγαπάω την Taylor Swift».

Η 33χρονη τραγουδίστρια είπε: «Την αγαπάω… ως τραγουδοποιό επίσης», για να ακολουθήσει ένας μορφασμός του προσώπου της που μάλλον μαρτυρούσε την αντίθετη άποψη και αρκούσε για να γίνει αντικείμενο σχολιασμού σε όλη τη Γη.

Ανεξάρτητα από το αν αυτή η διαμάχη… διαιωνίζεται, η Katty Perry τουλάχιστον φαίνεται διατεθειμένη να δώσει τα χέρια με τη συνάδελφό της.

Πέρυσι, είπε ότι είναι πρόθυμη να μιλήσει με την Taylor Swift μέσω Facetime και να τα βρουν: «Παρεμπιπτόντως, είμαι έτοιμη επειδή σκέφτομαι όταν οι γυναίκες ενώνονται, ο κόσμος θεραπεύεται», είχε αναφέρει.

Αφήστε το σχόλιό σας