Η Katy Perry μας ενημερώνει πως είναι εντελώς φυσική, όπως βγήκε από την κοιλιά της μάνας της δεν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις.

Η Katy Perry ποζάρει για το εξώφυλλο Φεβρουαρίου του αμερικάνικου GQ, εδώ τη βλέπουμε πάλι σε μια pin up έκδοση – όπως πολύ καλά τη γνωρίζουμε, ακόμα κι αν λέει ότι σκότωσε την California Gurl…

Katy Perry GQ cover
Katy Perry GQ cover

Στη σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, αναφέρει ότι είναι εντελώς φυσική χωρίς να έχει κάνει ρετούς ή προσθήκες, πράγμα λίγο σπάνιο σε μια εποχή που κυριαρχούν τα ψεύτικα βυζιά και φουσκωμένα χείλη.

Δεν έκανα ποτέ μια αισθητική επέμβαση: Ούτε στη μύτη, το πηγούνι, τα ζυγωματικά ή το στήθος. Το μήνυμά μου λοιπόν της αυτο-ενδυνάμωσης προέρχονται από ένα φυσικό προϊόν!

Katy-Perry-GQ-2
Katy Perry GQ Φεβρουαρίου 2014

Μεγαλωμένη σε μια χριστιανική οικογένεια ή μικρό Katy πήγε για ύπνο κάθε βράδυ λέγοντας μια μικρή προσευχή, αλλά με τον δικό της τρόπο…

Ένα βράδυ, ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και θα μπορούσα να δω τις κορυφές των ποδιών μου. Γι ‘αυτό και προσευχήθηκα στον Κύριο: Θεέ μου σε παρακαλώ, μπορείς να μου κάνεις τα στήθη τόσο μεγάλα, που δεν θα χρειάζεται πλέον να βλέπω τα πόδια μου; Ο Θεός απάντησε στις προσευχές μου, αλλά δεν ήξερα τότε ότι θα είχα στήθη που θα εμπίπτουν στις μασχάλες μου!

Katy Perry

Αφήστε το σχόλιό σας