Η Katy Perry έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα.

Δριμεία κριτική ασκεί στην Katy Perry δημοσίευμα σε γαλλική ιστοσελίδα, με αφορμή την πορεία του τελευταίου άλμπουμ της.

Παρ’ όλο που το «Witness» έκανε είσοδο στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard 200» με τις υψηλότερες πωλήσεις για γυναίκα καλλιτέχνη μέσα στο έτος εκείνη τη στιγμή και εμπορικά κατέγραψε ικανοποιητικές επιδόσεις, υπάρχει μία μερίδα που δεν έχει μείνει ικανοποιημένη.

Ειδικά μετά την αποτυχία της Katy Perry να αποσπάσει έστω μία υποψηφιότητα στα βραβεία Grammy, όπως έκαναν η Lady Gaga, η Kesha, η P!nk, η Lorde και όχι μόνο, τα «σύννεφα» πάνω από την αστέρα της pop πληθαίνουν.

Αν και η γαλλική ιστοσελίδα «Melty» προβάλλει αντίρρηση στη χρήση του όρου «αστέρας»: «Στο διάστημα ενός μόνο χρόνου, η Katy Perry από παγκόσμια pop star έγινε wannabe διάσημη», έγραψε με σκληρό ύφος.

«Όταν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Grammy, όλοι εντυπωσιαστήκαμε από την απουσία της Katy Perry. Λοιπόν ναι, το άλμπουμ “Witness” είναι αυτό που κοινώς ονομάζεται αποτυχία και πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι απέχει από το να είναι ο καλύτερος δίσκος της», σχολιάζει το άρθρο.

«Αλλά δεν άξιζε μία μικρή υποψηφιότητα;», αναρωτιέται ο συντάκτης. «Όμως υπάρχει πιθανώς κάτι πιο σοβαρό από αυτήν την απουσία στις υποψηφιότητες: Το γεγονός ότι ποτέ μέχρι πριν η καριέρα της Taylor Swift δε φάνηκε να είναι τόσο πολύ σε κίνδυνο. Εάν η Lady Gaga, η Kesha και ο Ed Sheeran θα παλέψουν για το βραβείο Grammy του καλύτερου pop άλμπουμ, η Katy Perry θα πρέπει σύντομα να παλέψει για να ανακτήσει την αξιοπιστία της», πρόσθεσε με επικριτικό τόνο.

Katy Perry - Hit Channel

Το «Melty» τονίζει επίσης ότι η Katy Perry είχε υποσχεθεί έναν πολιτικοποιημένο δίσκο, εμπνευσμένο από την ήττα της Hillary Clinton στις Προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά απέτυχε να τον κάνει πράξη.

«Αρκετά απασχολημένη με την Taylor Swift, (η Katy Perry) δεν πήρε το χρόνο να διορθώσει το “Witness” και να κάνει αυτό που υποσχέθηκε: Το πολιτικό μήνυμα. Ως αποτέλεσμα, το “Witness” είναι μακριά από ένα πολιτικοποιημένο άλμπουμ, αφού κάθε όψη μηνύματος μοιάζει να έχει τοποθετηθεί εκεί έτσι ώστε να νομίζουμε ότι υπάρχει μήνυμα από πίσω του», επισημαίνεται.

Η σύγκριση με τα πεπραγμένα της Taylor Swift είναι αναπόφευκτη:

«Μη γελιέστε. Μετά το No1 στο “Billboard 200” τη στιγμή που κυκλοφόρησε, το “Witness” εξαφανίστηκε από την κατάταξη γρηγορότερα από όταν έπρεπε. Επίσης, όταν η Taylor Swift πουλούσε δύο εκατομμύρια αντίτυπα από το “reputation” μέσα σε εφτά ημέρες σε όλο τον κόσμο, η Katy Perry χρειάστηκε το διπλάσιο για να περάσει τον πήχη τον 200.000 πωλήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες (τη μεγαλύτερη αγορά για εκείνη!). Επιπλέον, τα τρία singles είναι μακριά από την αναμενόμενη επιτυχία», κατέληξε το δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμα: Η Katy Perry γυρίζει
video clip για το επόμενο single του «Witness»

Katy Perry - Chained To The Rhythm (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας