Οι πολλές επαγγελματικές ευθύνες δεν κουράζουν την Katy Perry, η οποία αντεπεξέρχεται σε κάθε υποχρέωση.

Η Katy Perry αποκαλύπτει πώς καταφέρνει να συνδυάζει αρκετές δραστηριότητες.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια βρίσκεται σε μία περίοδο με πολλές επαγγελματικές ευθύνες. Εκτός από την κυκλοφορία του άλμπουμ «Witness«, τον προηγούμενο Ιούνιο, έχει αρχίσει την παγκόσμια περιοδεία «Witness: The Tour» και πραγματοποιεί γυρίσματα για τις οντισιόν του «American Idol», όπου είναι μέλος της κριτικής επιτροπής. Στα τέλη Αυγούστου, μάλιστα, είχε αναλάβει την παρουσίαση των MTV Video Music Awards 2017.

Παρ’ όλα αυτά, δεν αισθάνεται κουρασμένη ούτε «πνιγμένη» και έχει ένα μυστικό: Είναι single.

Θέλεις να γίνεις το επόμενο «American Idol»;
Αγόρασε εισιτήριο για τις συναυλίες της Κaty Perry

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «Mardi Gras World» στη Νέα Ορλεάνη το περασμένο Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, η Katy Perry μίλησε με το «Entertainment Tonight» για το συγκεκριμένο θέμα.

«Είμαι λίγο νεότερη στην καρδιά! Είμαι λίγο πιο ώριμη… single! Ξέρεις, όταν είσαι single, έχεις πολύ χρόνο για τον εαυτό σου και πολλή ενέργεια και βρίσκω μόνο μια λεπτή ισορροπία», ανέφερε.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι δεν επανασυνθέθηκε με τον ηθοποιό Orlando Bloom, όπως υποστήριζαν διάφορες φήμες. Σε μία άλλη συνέντευξη με το «SiriusXM», η Katy Perry είχε σχολιάσει: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι μπαίνουν και βγαίνουν από τις ζωές μας. Είναι καλό να κρατάς τους ανθρώπους που αγαπάς γύρω σου.»

Δείτε επίσης: Η Katy Perry φέρνει το making of
του απολαυστικού video clip για το «Swish Swish»

Katy Perry - Swish Swish (backstage - making of) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας