Οπαδός της Beyonce και της Adele δήλωσε σε συνέντευξή της στο Elle η Katy Perry, αλλά με την Taylor Swift κάτι δεν της κάθετε καλά…

Η Katy Perry είναι η γυναίκα της στιγμής. Μετά την παράστασή της στο ημίχρονο του Super Bowlμε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία – η τραγουδίστρια του «Roar» ανέβηκε στην Όλυμπο των ποπ σταρ. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει  να δηλώσει την αγάπη της για ορισμένους συναδέλφους, Beyoncé και Adele είναι στην πρώτη θέση. Η Katy είπε κάτι και σχετικά με εικαζόμενη αντίπαλο της Taylor Swift (αν και δεν έχουμε καταλάβει τι πραγματικά σκέφτεται…).

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Elle (είναι και στο εξώφυλλο), Katy Perryαποκάλυψε τον θαυμασμό της για Queen Bey. Η συνέντευξη έγινε λίγο μετά την κυκλοφορία του βίντεο της Beyoncé «Yours And Mine«, στο οποίο η τραγουδίστρια γδύθηκε και μίλησε για τους fan της, την προσωπική της ζωής και τη σχέση της με τη δόξα:

«Θεέ μου, είμαι ένας μεγάλος οπαδός της Beyoncé! Το τελευταίο της βίντεο είναι απίστευτο. Σκέφτηκα «Επιτέλους, επιτέλους, ένα βίντεο ειλικρινής.» Δεν μας έδειξε μια ολοκληρωτική έκδοση του εαυτού της, αλλά μας έκανε να δούμε ποια  είναι πραγματικά »

Η Katy είχε καλά λόγια και για την φίλο της Adele:

«Η Adele είναι τόσο αληθινή! δεν θα μπορούσε να έχει λιγότερη φήμη. Θυμάμαι όταν ήρθε στην εκπομπή μου στην Αγγλία στο Hammersmith Apollo και άρπαξε ένα burrito που είχα στα χέρια μου. Στη συνέχεια, με επέπληξε με την βρετανική προφορά της, όπως «πώς, έρχεσαι στην Αγγλία και τρως ένα burrito;»»

Στη συνέχεια, ήρθε ώρα της Taylor Swift. Για μήνες υπάρχουν τρελά κουτσομπολιά σχετικά με μια υποτιθέμενη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο άστρων, αλλά κανείς δεν επιβεβαίωσε ποτέ τίποτα. Ούτε και τώρα η Katy έχει διευκρινιστεί το θέμα, αλλά μίλησε για ένα συγκεκριμένο τύπο ΜΜΕ που σχετίζονται με τις διασημότητες. Στην ερώτηση «εάν η ποπ σταρ ήταν χαρακτήρες σε μια σαπουνόπερα;» Εκείνη απάντησε:

«Κάποιος πρέπει να είναι ο κακοποιός, κάποιος άλλος η πριγκίπισσα, άλλοι πάλι μητρικές και πατρικές φιγούρες. Σαν pop icon, είμαστε όλοι οι χαρακτήρες.Και τα μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούν αυτό το πράγμα. Ποιος είναι ο αγαπημένος, οποίος είναι ο κακός; Ξέρεις, έτσι πάει. Η Taylor Swift είναι η αγαπημένη, ο Kanye West είναι ο κακός. Αυτή είναι η ιστορία που γίνεται.»

Χμ, τι να ήθελε να πει έμμεσα άραγε η Katy;

Αφήστε το σχόλιό σας