Η Katy Perry μάς βάζει στα παρασκήνια του «Hey Hey Hey».

Μετά την κυκλοφορία του… αυτοκρατορικού video clip για το «Hey Hey Hey», η Katy Perry αποκαλύπτει το making of από τα γυρίσματα, όπως συνηθίζει να κάνει.

Το «Hey Hey Hey» είναι το τέταρτο κατά σειρά single που οπτικοποιείται μέσα από το νέο δίσκο της Αμερικανίδας τραγουδίστριας. Μολονότι το «Witness» έκανε είσοδο στην κορυφή του «Billboard 200», η πορεία των πωλήσεων σίγουρα δεν ήταν η επιθυμητή, αφού το άλμπουμ δεν έχει γίνει ούτε χρυσό στην πατρίδα της Katy Perry.

Παρ’ όλα αυτά, δε γίνεται να αρνηθούμε ότι τα video clip για κάθε video clip που έχει οπτικοποιήσει η αστέρας της pop στο πλαίσιο του «Witness» είναι και από ένα κόσμημα, με ευρηματικά και ευφάνταστα σενάρια που ορίζουν τη σημερινή pop κουλτούρα.

Το μουσικό βίντεο για το «Chained To The Rhythm» με τη συμμετοχή του Skip Marley ξενάγησε στην ουτοπία της «Oblivia», το «Bon Appétit» με τη συμβολή των Migos προκάλεσε σάλο με την κανιβαλιστική αναφορά και για τις ανάγκες του «Swish Swish», σε συνεργασία με τη Nicki Minaj, διοργανώθηκε ένας… χαοτικός αγώνας μπάσκετ με πλήθος τηλεοπτικών αστέρων.

Για το «Hey Hey Hey», η Katy Perry μπήκε στη χρονομηχανή και ταξίδεψε στην εποχή της γαλλικής μοναρχίας, τιμώντας μορφές όπως η Μαρία Αντουανέτα και η Ιωάννα της Λωραίνης, γνωστή και ως Ζαν ντ’Αρκ.

Το video clip γυρίστηκε σε μία πολυτελή έπαυλη, η οποία φέρεται να νοικιάστηκε έναντι του ιλιγγιώδους ποσού του μισού εκατομμυρίου δολαρίων για ένα μήνα.

Η Katy Perry σε ένα αυτοκρατορικό video clip
για το «Hey Hey Hey»

Katy Perry - Hey Hey Hey (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας