Θετικά αξιολόγησε η Katy Perry το πολιτικό άνοιγμα της Taylor Swift.

Η Katy Perry εξήρε την Taylor Swift, η οποία παρότρυνε τους θαυμαστές να ψηφίσουν υπέρ των υποψηφίων του Δημοκρατικού Κόμματος στην πολιτεία του Τενεσί των ΗΠΑ.

Οι δύο Αμερικανίδες τραγουδίστριες πρόσφατα βελτίωσαν τη σχέση τους, μετά από διαμάχη χρόνων. Ήταν γνωστό ότι έτρεφαν αρνητικά συναισθήματα η μία προς την άλλη, με το «Bad Blood» της Taylor Swift να πιστεύεται ότι είναι γραμμένο για την Katy Perry.

Το Μάιο, με αφορμή την έναρξη του «Reputation Stadium Tour», η Perry έστειλε στη Swift ένα στεφάνι ελιάς για να διώξει τα άσχημα συναισθήματα.

Η Katy Perry ήταν η πρώτη που επικρότησε την ανάρτηση της Swift, με την οποία απηύθυνε κάλεσμα στους θαυμαστές της να ψηφίσουν στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε δήλωσή της στο «Variety», η Katy Perry εξήρε την απόφαση της Taylor Swift να μιλήσει για τις πολιτικές πεποιθήσεις της.

«Δίνει ένα σπουδαίο παράδειγμα», τόνισε η 34χρονη τραγουδίστρια, η οποία στήριξε την εκστρατεία της Hillary Clinton στις προεδρικές εκλογές το 2016.

Η Taylor Swift έγραψε σε μία μακροσκελή ανάρτηση ότι «στο παρελθόν δίσταζα να εκφράσω δημόσια τις πολιτικές απόψεις μου, αλλά λόγω αρκετών γεγονότων στη ζωή μου και στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια, αισθάνομαι πολύ διαφορετικά γι’ αυτό τώρα.»

Τις επόμενες ημέρες, δημοσίευσε στις ιστορίες στο Instagram μία φωτογραφία της με το αυτοκόλλητο «I Voted» (Ψήφισα) και στη συνέχεια φωτογραφίες θαυμαστών της που έκαναν το ίδιο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας