Η Katy Perry είχε μπει στο στόχαστρο ενός άνδρα που τελικά συνελήφθη για τη συμπεριφορά του.

Ένας εμμονικός θαυμαστής τέθηκε υπό κράτηση στο Μαϊάμι, κατηγορούμενος για παρακολούθηση της Katy Perry, όπως τονίζουν οι πληροφορίες.

Ο 37χρονος Pawel Jurski από την Πολωνία εμφανίστηκε στο δικαστήριο την περασμένη Πέμπτη (21/12) και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παρενοχλητική παρακολούθηση, για παραβίαση ιδιωτικού χώρου και αντίσταση κατά τη σύλληψη.

Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, ο Pawel Jurski φέρεται να εισήλθε στα παρασκήνια στο «American Airlines Arena», στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Αμερικανίδας σταρ την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και φέρεται να προσπάθησε να ορμήσει στη σκηνή, ενώ η Katy Perry τραγουδούσε.

Αργότερα στη διάρκεια ανάκρισης από τους αστυνομικούς είπε ότι «θα έκανε τα πάντα για να βρεθεί κοντά στην τραγουδίστρια», αναφέρει το TMZ.

Όπως αποκαλύπτει η αστυνομία, ο 37χρονος είχε προσπαθήσει νωρίτερα να έρθει σε επαφή με την Katy Perry σε δύο από τις συναυλίες της στον Καναδά και παρακολούθησε επίσης τις συναυλίες της στο Ορλάντο, Τάμπα, Ατλάντα, Σικάγο και Γκραντ Ράπιντς – τις τελευταίες 20 ημέρες στο πλαίσιο της περιοδείας «Witness: The Tour».

Επίσης, ο Πολωνός άνδρας είπε ότι όταν στο Σικάγο, ακολούθησε μυστικά την τραγουδίστρια έως ένα εστιατόριο για να της κάνει έκπληξη.

Στον Pawel Jurski δόθηκε εντολή να παραμείνει μακριά από την Katy Perry για πάντα. Προς τον παρόν παραμένει υπό κράτηση, με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 34.000 δολάρια.

Το αυτοκρατορικό video clip
της Katy Perry για το «Hey Hey Hey» έφτασε

Katy Perry - Hey Hey Hey (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας