Η Katy Perry επιθυμεί να αφήσει πίσω το τραυματικό παρελθόν και να προχωρήσει στο μέλλον αναγεννημένη.

Η προηγούμενη χρονιά ήταν περίεργη για την Katy Perry.

Η τραγουδίστρια έκοψε κοντά τα μαλλιά της, πραγματοποίησε μία ζωντανή μετάδοση 24/7 τύπου «Big Brother», όπου ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια μίας ψυχοθεραπευτικής συνεδρίας και της ασκήθηκε ευρεία κριτική σχετικά με τον τελευταίο δίσκο της, το «Witness».

Αυτή τη στιγμή η pop star είναι σε περιοδεία και παράλληλα στην κριτική επιτροπή του «American Idol», χωρίς να έχει χρόνο για ξεκουραστεί. Όταν οι υποχρεώσεις της τελειώσουν, ένα είναι δεδομένο. Θα εξαφανιστεί για λίγο από τα φώτα δημοσιότητας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Glamour», η Katy Perry ρωτήθηκε τι την τρομάζει και η απροσδόκητη απάντηση που έδωσε, σίγουρα θα σας ξαφνιάσει: Την αλλαγή.

Οι απαντήσεις της είναι εκπληκτικά ειλικρινείς και με στίγμα αυτογνωσίας: «Ετοιμάζομαι να κάνω μία μεγάλη ψυχική επιδιόρθωση πολύ σύντομα, για την οποία έχω πολύ άγχος», αποκαλύπτει. «Θέλω να ανυψώσω συναισθηματικά τον εαυτό μου. Δε θέλω να κολλάω άλλο πια στο παιδικό τραύμα. Θέλω να μεγαλώσω σε έναν ενήλικο.»

«Προετοιμάζω τον εαυτό μου να αποκτήσω τη δική μου οικογένεια κάποια ημέρα. Και αυτό είναι το θέμα: Θέλω να κάνω λίγη περισσότερη ψυχική “εγχείρηση” πριν αποκτήσω τη δική μου οικογένεια, για να μη μεταφέρω κανένα από αυτά τα παρατεταμένα συναισθήματα. Πρόκειται να χρησιμοποιήσω πολύ αυτή τη συναισθηματική διαδικασία και είμαι νευρική, αλλά δε νομίζω ότι έχω επιλογή πια», σχολιάζει.

«Η τελευταία χρόνια αφορούσε τη δολοφονία του “εγώ” μου, το οποίο ήταν πραγματικά απαραίτητο για την καριέρα μου. Αλλά για την προσωπική ζωή μου, δε δουλεύει με αυτόν τον τρόπο. Εάν θέλω να έχω εκείνη την αληθινή ισορροπία, πρέπει να γίνω η Katheryn Hudson (σ.σ. το πραγματικό της όνομα)», υπογραμμίζει η Katy Perry.

Katy Perry - Glamour - March 2018 - Hit Channel
(c) Glamour

Όπως εξηγεί, είχε πολλές προσδοκίες στο τέλος του 2015 και στο τέλος 2016, οι οποίες δεν εκπληρώθηκαν.

«Αυτή ήταν η πρώτη φορά, για πολύ καιρό, που δε βρήκα το δρόμο μου. Νομίζω ότι ήταν ο τρόπος του σύμπαντος να με δοκιμάσει, λέγοντας: “Θα δούμε αν πραγματικά αγαπάς τον εαυτό σου”. Αυτό ήταν προκλητικό για εμένα, διότι δε συνειδητοποίησα πόσο στηρίχθηκα στην εξωτερική επικύρωση. Νόμιζα ότι δεν το έκανα, αλλά όταν κατέβεις λίγο το βουνό, συνειδητοποιείς ότι ο καιρός είναι πραγματικά καλύτερος στην κορυφή», λέει.

«Είναι πραγματικά απαραίτητο για εμένα να περάσω από αυτό [Και έχω μάθει ότι] οι άνθρωποι δεν ταυτίζονται με κάποιον που είναι τέλειος ή πάντοτε κερδίζει ούτως ή άλλως. Δεν μπορείς πάντα να κάθεσαι στην κορυφή του βουνού»

Η Κίνα απαγόρευσε την είσοδο
στην Katy Perry εξαιτίας ενός φορέματος

Katy Perry - Taiwan - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας