Πρωτοπόρο χαρακτήρισε τον εαυτό της ως καλλιτέχνη η Katy Perry, δεχόμενη πυρά μετά τη συγκεκριμένη τοποθέτηση.

Η Katy Perry δίνει πάντα το παράδειγμα, σύμφωνα με τη γνώμη της.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και εξήγηση γιατί η παρουσία της στην κριτική επιτροπή του American Idol είναι τόσο σημαντική γι’ αυτήν, χωρίς να αναφέρει πάντως ότι θα αμειφθεί με το αστρονομικό ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ μίλησε και για την εξέλιξη του στιλ της.

Επίσης, περιέγραψε μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, όπως το φόρεμα από την περιοδεία «California Dreams» και διακήρυξε με μεγάλη σιγουριά ότι είναι πρωτοπόρος.

«Μου αρέσει να αρχίζω τις τάσεις, όχι απαραίτητα να τις ακολουθώ», δήλωσε με στόμφο η αστέρας της pop.

Μετά από τη συγκεκριμένη τοποθέτηση που έκανε η 33χρονη τραγουδίστρια, πλήθος σχολίων που αντιδρούσαν γράφτηκαν στο διαδίκτυο, εκφράζοντας διαφορετική άποψη επί του θέματος.

Όσοι δεν είναι οπαδοί της Katy Perry επεσήμαναν ότι η συνεργασία με τους παραγωγούς όπως ο Max Martin και ο Dr. Luke για το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής της και τα κοστούμια με καραμέλες με δεν είναι πρωτοποριακό, το αντίθετο.

Η Katy Perry έχει δεχθεί και έχει υπομείνει αμέτρητα σχόλια τη φετινή χρονιά, είτε αφορούν το νέο δίσκο της «Witness» και την περιοδεία για την προώθηση του άλμπουμ που βρίσκεται σε εξέλιξη είτε για την περιβόητη κόντρα με την Taylor Swift.

Διαβάστε ακόμα:
Katy Perry και The Weeknd συζητούν για συνεργασία

Katy Perry - The Weeknd - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας