Η Katy Perry αρνείται όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίησή της από τον Dr. Luke.

Παρόλο που η Katy Perry ζήτησε δικαστική συνδρομή για να μην δοθεί στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της κατάθεσης που πραγματοποίησε στο πλαίσιο της πολύκροτης νομικής διαμάχης της Kesha με τον Dr. Luke, τελικά οι δηλώσεις της ήρθαν στο «φως».

Τον προηγούμενο Ιούνιο είχε ξεσπάσει σάλος από την αποκάλυψη ότι η Kesha είχε κατηγορήσει, μέσω ενός γραπτού μηνύματος που έστειλε στη Lady Gaga, τον πρώην παράγωγο της ότι βίασε την Katy Perry.

Η τελευταία αρνείται τους ισχυρισμούς και τους χαρακτηρίζει στην κατάθεσή της ως «εξωφρενικούς και αναληθείς».

Με βάση αυτό το γεγονός, ο Dr. Luke μηνύει εκ νέου την Kesha για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς η Katy Perry επιβεβαίωσε με τη μαρτυρία της στο δικαστήριο ότι δεν είχε καμία ερωτική σχέση με τον 44χρονο μουσικό παραγωγό και διέψευσε ότι της έδωσε ναρκωτικά και τη βίασε.

«Το ψεύτικο διήγημα που δημιούργησε η Kesha ότι βιάστηκε έγινε ευρέως αποδεκτό, καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα τη φήμη του Dr. Luke», δηλώνει η νομική ομάδα του παραγωγού.

«Χειροτερεύοντας αυτήν την κακόβουλη πράξη, το 2016, η Kesha είπε στη Lady Gaga ότι ο Dr. Luke βίασε την Katy Perry, το οποίο είναι εξωφρενικό και αναληθές. Η Katy Perry κατέθεσε, με όρκο, στην υπόεθση αυτή ότι ο Dr. Luke δεν τη βίασε ποτέ. Ανεξάρτητα από το γεγονός, η Kesha αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Αντ’ αυτού, εξέδωσε ένα δελτίο τύπου στο οποίο και πάλι υπέθεσε ανεύθυνα ότι η Katy Perry στην πραγματικότητα βιάστηκε από τον Dr. Luke. Φαίνεται ότι η Kesha ήθελε να διαιωνίσει το ψέμα ότι ο Dr. Luke βίασε την Κaty Perry.»

Η ομάδα της Kesha απάντηση ανρνούμενη ότι διαδόθηκαν σκόπιμα ψεύτικες φήμες. Υποστηρίζουν ότι η αγωγή του παραγωγού βασίζεται σε ένα μεμονωμένο μήνυμα κειμένου.

«Για να είμαστε σαφείς, ο Dr. Luke κατηγορεί τον Kesha βασιζόμενος σε ένα ιδιωτικό μήνυμα κειμένου που έστειλε η Kesha στη Lady Gaga το 2016, λίγο μετά από όταν ο Δ/νων Σύμβουλος της Interscope Reocrds, John Janick είπε στην Kesha και στη Lady Gaga πως είχε ακούσει μία φήμη ότι ο Dr. Luke είχε κακοποιήσει επίσης και την Κaty Perry.»

Ο Dr. Luke αξιώνει αποζημίωση 10,2 εκατομμυρίων δολαρίων για τα διαφυγόντα κέρδη από το γεγονός ότι δε συνεργάζεται με την Katy Perry.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας