Επικρίσεις δέχθηκε από τους Αυστραλούς το άστοχο αστείο που έκανε η Katy Perry σε μία τηλεοπτική διαφήμιση.

Η Katy Perry πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων εξαιτίας ενός αποτυχημένου αστείου (όπως προέκυψε) που έκανε σε μία διαφήμιση.

Η pop star συνεργάζεται με τη λιανική αλυσίδα καταστημάτων της «MYER» στην Αυστραλία, διεξάγοντας ένα διαγωνισμό που δώσει στο κοινό 8.000 εισιτήρια για να παρακολουθήσει την περιοδεία της «Witness Tour», όταν θα κάνει στάση στην αχανή χώρα.

Για το σκοπό αυτό, η Katy Perry γύρισε ένα διαφημιστικό σποτ 30 δευτερολέπτων, στο οποίο όλα  ήταν ωραία και έξοχα, εκτός του… πρωτότυπου κλεισίματος που φαίνεται ότι προσέβαλε πολλούς στην Αυστραλία.

Στο τέλος, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έλεγε σε έναν κανίς σκύλο με το όνομα «Nugget», να… «πάει να κυνηγήσει μερικά κοάλα.»

Αυτή η ατάκα δεν ήχησε καλά στα «αυτιά» του Ιδρύματος για το Αυστραλιανό Κοάλα, το οποίο ισχυρίστηκε ότι οι επιθέσεις σκύλων είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές που αντιμετωπίζουν τα κοάλα – πάνω από 100 κοάλα σκοτώνονται από σκύλους κάθε χρόνο, πιέζοντας την εταιρεία να αναθεωρήσει τη διαφήμιση.

Τελικά το video αποσύρθηκε και αντικαταστάθηκε με ένα νέο, κοντά στο αρχικό σενάριο. Τώρα η Katy Perry λέει στο συμπαθές τετράποδο: «ΟΚ Nugget, ήρθε η ώρα να πάρεις ένα διαβατήριο για κουτάβια.», εξαλείφοντας τις αντιδράσεις των Αυστραλών.

Αποσπάσματα από την αρχική διαφήμιση περιέχονται στο ακόλουθο video:

Η καινούρια, αντικατασταθείσα, διαφήμιση:

Μην το χάσετε:
Ακούστε ολόκληρο το νέο δίσκο της Katy Perry με τίτλο «Witness»

Katy Perry - Witness (album cover) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας