Σε νέα ενδιαφέροντα θέλει η Katy Perry να στραφεί το επόμενο διάστημα, αποχωρώντας προσωρινά από τη μουσική.

Η Katy Perry θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική καριέρα της προκειμένου να επικεντρωθεί σε άλλα πράγματα στη ζωή της, όπως η ψυχική υγεία της, ο σύντροφός της Orlando Bloom και η δική της συλλογή υποδημάτων.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δηλώνει στο «Footwear News» ότι αυτή η προσωρινή απομάκρυνση από τη μουσική, την οποία χρειάζεται πάρα πολύ, θα τη βοηθήσει να εστιάσει στην ψυχική υγεία της, καθώς έχει περάσει τον τελευταίο χρόνο δουλεύοντας επάνω στην «πνευματική και τη συναισθηματική πλευρά» της.

«Περιοδεύω και δέκα χρόνια, για αυτό πρόκειται απλά να χαλαρώσω. Δεν πρόκειται να πάω κατευθείαν στη δημιουργία ενός άλλου δίσκου», λέει για τα πλάνα της μετά την περιοδεία «Witness: The Tour», που ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο.

Παρόλο που η 33χρονη αστέρας της pop γνώριζε από την ηλικία των 9 ετών ότι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια και αφιέρωσε όλη τη ζωή της στην τέχνη της, υποστηρίζει ότι δεν αισθάνεται πια τον ανταγωνισμό.

«Μου αρέσει να κάνω μουσική, μου αρέσει να γράφω (τραγούδια), αλλά δεν αισθάνομαι πια μέρος του παιχνιδιού. Είμαι μόνο ένας καλλιτέχνης. Δεν νιώθω ότι έχω να αποδείξω κάτι και αυτό είναι απελευθερωτικό συναίσθημα.»

Katy Perry - Footwear News - Hit Channel

Η Katy Perry επισημαίνει ότι προσπαθεί να βρει την ισορροπία και πως δεν επιτρέπει στον εαυτό της την κατάχρηση των απολαύσεων. «Απλά προσπαθώ να μείνω προσγειωμένη», προσθέτει.

Η pop star έχει στρέψει το καλλιτεχνικό ενδιαφέρον της στη νέα συλλογή υποδημάτων που έχει λανσάρει, την «Katy Perry Collections», για την οποία περιγράφει ότι είναι «γεμάτη προσωπικότητα» και σε «προσιτή τιμή».

«Προσπάθησα να βάλω πολλά διαφορετικά σχήματα ή στολίδια στα τακούνια, απλά για να πω μία ιστορία και με την ελπίδα να ξεκινήσουν συζητήσεις μέσα από τα πόδια σας», ανέφερε συγκρίνοντας τη σχεδίαση υποδημάτων με το τραγούδι.

«Η μουσική είναι κατά κάποιον τρόπο το ίδιο πράγμα. Ο κόσμος μιλά για τα τραγούδια.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας