Σε μία από τις φήμες που ανακυκλώνονται διαρκώς δίνει απάντηση η Katy Perry. Έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις;

Η Katy Perry δε φιλτράρει τον εαυτό της, ούτε το 2008 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι της «I Kissed A Girl» ούτε το 2018.

Με αυτόν τον τρόπο έχει καταφέρει εδώ και μία δεκαετία να φέρει τη συζήτηση στο γεγονός ότι είναι ένα άτομο χωρίς φόβους και ντροπές, στη μουσική, στην πολιτική, στο μακιγιάζ.

«Οι τάσεις αλλάζουν τόσο γρήγορα, έτσι είναι επί ξύλου κρεμάμενα», σχολιάζει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στο «Refinery29», σε μία τηλεφωνική συζήτηση διάρκειας 15 λεπτών, περισσότερο από όσο είχε επιτρέψει η ομάδα της. Αφορμή ήταν η κυκλοφορία της νέας, προσωπικής σειράς της lipgloss «Covergirl Katy Kat Gloss».

Μία από τις φήμες που ανακυκλώνεται συχνά όλα αυτά τα χρόνια από τα ταμπλόιντ είναι ότι η Katy Perry έχει υποβληθεί πολλές πλαστικές επεμβάσεις. Αλλά αυτό απέχει την αλήθεια.

«Δεν έχω κάνει καμία», ομολογεί. «Έχω κάνει λέιζερ και ενέσεις κάτω από τα μάτια μου για τις σακούλες, τα οποία θα συνιστούσα σε όσους θέλουν μία λύση για τους μαύρους κύκλους», συμπληρώνει.

«Όλα τα πλεονεκτήματά μου είναι αληθινά», διευκρινίζει. «Ο κόσμος τείνει να σκέφτεται ότι είναι ψεύτικα, αλλά δεν έχει σημασία.»

Στη συνέχεια, η Katy Perry τονίζει με σοβαρότερο τόνο: «Απομακρυνόμαστε από αυτό το αρνητικό στίγμα σχετικά με τις αλλαγές στο σώμα. Φυσικά, πάντα να είστε ο αυθεντικός σας εαυτός – αλλά αν κάποιοι θέλουν μία πλαστική στη μύτη που θα τους κάνουν να νιώθουν καλύτερα και θα αγαπούν περισσότερο την εικόνα τους εξαιτίας του, προχωρήστε. Κάνετε ό,τι σας κάνει να νιώθετε καλύτερα για τον εαυτό σας.»

Η Katy Perry σε ένα αυτοκρατορικό
video clip για το «Hey Hey Hey»

Katy Perry - Hey Hey Hey (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας