Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Η Katy Perry ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου single «Small Talk»

Η Katy Perry ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου single «Small Talk»

-

Δες και αυτά

Καινούργιο τραγούδι από την Katy Perry.

Η Katy Perry ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου single «Small Talk».

Η τραγουδίστρια υπογράφει το «Small Talk» μαζί με τον Charlie Puth, ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή. Το τραγούδι αποτελεί την πρώτη συνεργασία των δύο pop καλλιτεχνών.

Κατά μήκος της Τετάρτης (07/08) η Katy Perry ανάρτησε τέσσερις αινιγματικές δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα, με τις οποίες προετοίμασε το έδαφος για το νέο τραγούδι της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι από ξένοι γίναμε εραστές και ξανά ξένοι για μια ζωή», έγραφε μία από τις αναρτήσεις.

Σε μία άλλη σημειωνόταν: «Συμπεριφέρεσαι σαν να μη γνωριστήκαμε ποτέ, υποκρίνεσαι σαν να έχουμε μόλις ξεχάσει ότι ήμασταν εραστές».

View this post on Instagram

#SmallTalk

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

«Δεν είναι παράξενο που με έχεις δει γυμνή. Το συζητούσαμε συνέχεια. Τώρα συζητάμε αν είναι ο καιρός εντάξει», αναφερόταν σε ακόμη μία από τις δημοσιεύσεις.

View this post on Instagram

#SmallTalk

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ανακοίνωσε το «Small Talk» και ταυτόχρονα αποκάλυψε το εξώφυλλό του, το οποίο διαθέτει vintage γραφικά με λουλούδια που παραπέμπουν στη δεκαετία του 1960.

Πρόκειται για το επόμενο single της pop star μετά το «Never Really Over», που έχει βρεθεί στο No. 5 του «Rolling Stone Top 100» και στο Top 15 του «Billboard Hot 100».

Το «Small Talk» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 9 Αυγούστου από την Capitol Records / Universal Music και είναι διαθέσιμο για pre-save.

Αφήστε το σχόλιό σας