Η Katy Perry προσπαθεί να συνδυάσει την περιοδεία της με τις οντισιόν του «American Idol» και να επωφεληθεί περαιτέρω.

Θέλεις το «εισιτήριο» για να γίνεις το επόμενο «American Idol»; Τότε αγόρασε εισιτήριο σε μία από τις συναυλίες της Katy Perry.

Είναι λίγο περίεργο. Το «American Idol» ανακοίνωσε οντισιόν που θα πραγματοποιηθούν στις επερχόμενες συναυλίες της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στο πλαίσιο της περιοδείας της, «Witness: The Tour».

Υπάρχει ήδη μία προγραμματισμένη ακρόαση που θα λάβει χώρα στην εμφάνισή της στο Nashville, στις 18 Οκτωβρίου.

Βασική προϋπόθεση: Πρέπει να έχετε αγοράσει ένα εισιτήριο για τη συναυλία της Katy Perry εάν θέλετε να πάρετε μέρος στην οντισιόν, ακόμα και εάν δεν κατοικείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ηχηρή απάντηση της Katy Perry:
«Κανείς δεν μπορεί να πάρει τη δύναμη από τους ανθρώπους»

Υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις γι’ αυτή την ενδιαφέρουσα στρατηγική.

Η Katy Perry είναι πολύ απασχολημένη με το πρόγραμμα περιοδείας της, οπότε οι οντισιόν φιλοξενούνται όπου και αν βρίσκεται. Εξάλλου, η παραγωγή του «American Idol» έχει καταβάλει το αστρονομικό ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων για να την εντάξει στο πάνελ της κριτικής επιτροπής, συνεπώς θα κυνηγήσει κάθε ενδεχόμενο δημοσιότητας.

Εκτός αυτού, θα μπορούσε να είναι μία προσπάθεια για την ώθηση των πωλήσεων εισιτηρίων στις συναυλίες της Αμερικανίδας pop star στο πλαίσιο του «Witness: The Tour», καθώς η προπώληση δεν είχε ξεκινήσει όσο ικανοποιητικά αναμενόταν.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να είσαι το επόμενο «American Idol». Απλά πρέπει να παρακολουθήσεις πρώτα την Κaty Perry.

Δείτε επίσης: Εντυπωσιακή έναρξη
για την περιοδεία «Witness: The Tour» της Katy Perry

Katy Perry - Witness The Tour - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας