Ένα σημαντικό ορόσημο, τόσο στην καριέρα της όσο και στην ιστορία, καταγράφει η… «διαμαντένια» Katy Perry.

Η Katy Perry είναι ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία που αποσπά τρεις «διαμαντένιες» πιστοποιήσεις πωλήσεων.

Τρεις επιτυχίες της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, τα τραγούδια «Road»«Dark Horse» και «Firework», έχουν σημειώσει περισσότερα από δέκα εκατομμύρια πωλήσεων και streams το καθένα στις Ηνωμένες Πολιτείες, καταγράφοντας μία ανεπανάληπτη επίδοση στα χρονικά.

Με την παγκόσμια περιοδεία «Witness: The Tour» να έχει ξεκινήσει, η Katy Perry έκανε στάση στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών, ώστε η αμερικανική «RIAA» να της απονείμει τα τρία περίβλεπτα βραβεία. Τη συνόδευε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Capitol Records, Steve Barnett.

Μόνο δεκατέσσερα τραγούδια έχουν γίνει «διαμαντένια» έως τώρα και τα τρία ανήκουν στην Katy Perry. Κατά μήκος της καριέρας της, 22 τραγούδια έχουν λάβει την πιστοποίηση της «RIAA» και τρία άλμπουμ έχουν γίνει πλατινένια ή πολυ-πλατινένια.

Katy Perry - RIAA Diamond Song Awards - Hit Channel

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Katy Perry με γενικό τίτλο «Witness» (Capitol Records) κατέκτησε το Νο1 στο «Billboard Hot 100», ο τρίτος δίσκος της που κάνει ντεμπούτο στην κορυφή. Επιπλέον, σηματοδότησε τη μεγαλύτερη εβδομάδα πωλήσεων από άλμπουμ γυναίκας καλλιτέχνη για το 2017, ενώ βρέθηκε στην πρώτη θέση στα «Top Current Albums» και «Current Pop Albums» charts του «Billboard».

Παγκοσμίως, το «Witness» κυριάρχησε στο Νο1 του iTunes σε 46 χώρες. Το «Swish Swish» και το «Chained To The Rhythm», τα δύο singles του δίσκου, έχουν ανακηρυχθεί χρυσά και πλατινένια αντίστοιχα.

Συν τοις άλλοις, η Katy Perry αποτελεί τη μόνη γυναίκα καλλιτέχνη που διαθέτει τέσσερα βίντεο που έχουν ξεπεράσει ένα δισεκατομμύρια προβολών το καθένα. Τα video clip για το «Firework» και το «Last Friday Night» μετρούν ένα δισεκατομμύριο επισκέψεις, ενώ το «Roar» και το «Dark Horse» έχουν σπάσει το φράγμα των δύο δισεκατομμυρίων προβολών.

Η περιοδεία «Witness: The Tour» άρχισε από το Μόντρεαλ του Καναδά στις 19 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας στις 21 Αυγούστου 2018, έχοντας δώσει ενδιάμεσα 85 συναυλίες σε Βόρεια Αμερική (51), Ευρώπη (14) και Ωκεανία (14).

Δείτε επίσης: Εντυπωσιακή η έναρξη της περιοδείας
«Witness: The Tour» για την Katy Perry

Katy Perry - Witness The Tour - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας