Μία παράσταση που γεννά συναισθήματα, αναμνήσεις και εικόνες.

Η πρεμιέρα του σπουδαίου συνθέτη Στέφανου Κορκολή και της εξαιρετικής ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη στη μουσική σκηνή «Γραμμές» ήταν καθηλωτική και δημιούργησε το απόλυτο sold out.

Η παράσταση «Μουσικές Ιστορίες» που αγαπήθηκε και αποθεώθηκε στη «Σφίγγα», έκανε την επίσημη πρώτη στη νέα καλλιτεχνική στέγη της, τις «Γραμμές» και καθήλωσε ξανά το κοινό.

Μία παράσταση που γεννά συναισθήματα, αναμνήσεις και εικόνες, μία παράσταση με αμείωτο κέφι που αποτελεί σίγουρα μία μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Η αυλαία πέφτει, τα όρια χάνονται, σκηνή και πλατεία γίνονται ένα και με ένα μαγικό τρόπο καλλιτέχνες και ακροατήριο ενώνονται σε μια τεράστια ζεστή αγκαλιά και συνθέτουν μια παράσταση που λειτουργεί σαν βάλσαμο για την ψυχή.

Οι «Μουσικές Ιστορίες» ξετυλίγουν τις διαδρομές και τη μουσική ιστορία του Στέφανου Κορκολή, περνώντας από επιτυχίες που λατρέψαμε και μελωδίες που αγαπήσαμε σε αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών που έγραψαν την μουσική ιστορία της Ελλάδας.

Δίπλα του η Σοφία Μανουσάκη, η οποία μαγεύει με την φωνή και τη σκηνική της παρουσία.

Ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη θα παρουσιάσουν τις «Μουσικές Ιστορίες» τους στις «Γραμμές» στις 21, 24, 25, 28, και 31 Δεκεμβρίου 2019 καθώς και στις 4 Ιανουαρίου 2020.

 

Συντελεστές

Σοφία Μανουσάκη: τραγούδι
Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά, πλήκτρα
Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα, κρουστά, τραγούδι
Σπύρος Γεωργαντάς: κιθάρες, τραγούδι
Βίκτωρ Κουλουμπής: μπάσο
Στέφανος Κορκολής: πιάνο, ενορχηστρώσεις, διασκευές, τραγούδι

Φωτογραφίες

Αφήστε το σχόλιό σας